Υπέροχα νέα για το Navy! Η Rihanna δεν ετοιμάζει ένα, αλλά δύο άλμπουμ για την επιστροφή της. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ένας από τους παραγωγούς της

Η Rihanna έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στο στούντιο για να ετοιμάσει τη συνέχεια του, «ANTi», αλλά όπως φαίνεται δεν ετοιμάζει μόνο ένα δίσκο.

Η είδηση που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ήρθε από τον παραγωγό Elijah Blake ο οποίος, παρά τη νεαρή του ηλικία, ήδη μπορεί να υπερηφανεύεται για μεγάλες συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Usher, ο Rick Ross και η ίδια η Rihanna στο «No Love Allowed», τραγούδια που βρίσκουμε στο «Unopologetic».

Σε έναν χρήστη που παραπονιόταν στο twitter ότι η RiRi είχε αφήσει τον κόσμο της μουσικής να επικεντρωθεί σε κάτι άλλο, ο παραγωγός απάντησε:

LOL, το ξέρεις ότι αυτή τη στιγμή είναι στο στούντιο προετοιμάζοντας δύο ολόκληρα άλμπουμ, έτσι;

Εάν τα λόγια του Blake επιβεβαιωθούν τότε πρέπει να περιμένουμε όχι ένα, αλλά δύο άλμπουμ σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη pop star. Λέτε να επέλεξε να ηχογραφήσει ένα πιο pop / εμπορικό άλμπουμ αλλά «Loud» – όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «The Sun» – και ένα πιο κοντά στους ήχους του «ANTi»; Η ιδέα δεν θα ήταν κακή.

Διαβάστε ακόμα:

Το «ANTI» της Rihanna είναι το άλμπουμ με τα περισσότερα τραγούδια στο Νο1

Αφήστε το σχόλιό σας