Οι απορίες είναι δικαιολογημένα πολλές και η Rihanna δεν έχει δώσει καμία απάντηση ακόμη.

Η Rihanna κάτι ετοιμάζει!

Αφού απόλαυσε το πρώτο σαββατοκύριακο του «Coachella» και διασκέδασε παρακολουθώντας τους συναδέλφους της να τραγουδούν, η διάσημη τραγουδίστρια στέλνει ένας μυστηριώδες μήνυμα μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Didn’t they tell you?» (Δε σου του είπαν;), γράφει στη φωτογραφία που δημοσίευσε και απεικονίζει δύο τηλεοράσεις, με τη μία να έχει στην οθόνη παράσιτα και την άλλη να δείχνει ένα κοντινό στο στήθος μίας γυναίκας.

Τι σημαίνει άραγε αυτή η αινιγματική δημοσίευση;

View this post on Instagram

didn’t they tell u?

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Το κοινό της Rihanna έχει δικαιολογημένα μεγάλη περιέργεια και πολλές απορίες που δεν έχουν απαντηθεί προς το παρόν.

Οι πιο αισιόδοξες εικασίες ανάμεσα στο «Navy», όπως αποκαλούνται οι φανατικοί θαυμαστές της RiRi, είναι ότι η τριαντάχρονη τραγουδίστρια στρώνει το έδαφος για την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού.

Παρ’ όλα αυτά, εάν ερευνήσει κάποιος καλύτερα την υπόθεση, θα μπορούσε να είναι άλλο ένα επαγγελματικό εγχείρημα της Rihanna που δε σχετίζεται με τη μουσική, στα οποία συνήθως χρησιμοποιεί το πραγματικό της επώνυμο, το «Fenty».

Προσθέστε ότι η Rihanna άρχισε να ακολουθεί στο Instagram έναν επαληθευμένο λογαριασμό με το όνομα «Savage X Fenty», όπου δεν υπάρχει ακόμη κάποια ανάρτηση. Μία σελίδα με την ίδια ονομασία έχει δημιουργηθεί και στο Facebook.

Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι η αστέρας της μουσικής ετοιμάζει το λανσάρισμα μίας νέας σειράς γυναικείων εσωρούχων. Στις αρχές Μαρτίου φημολογήθηκε ότι θα συνεργαστεί με το TechStyle Fashion Group για το σκοπό αυτό.

Ό,τι αγγίζει η Rihanna, γίνεται χρυσός. Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι τα προϊόντα make up «Fenty Beauty» που αυτή τη στιγμή είναι μία από τις εμπορικότερες σειρές μακιγιάζ στον κόσμο.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας