Απογοητευτικές;

Το νέο άλμπουμ της Rihanna «ANTi» είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα & πολυσυζητημένα των τελευταίων μηνών, αλλά σύμφωνα με μερικούς οι πωλήσεις δεν πάνε καλά.

Μπορεί η RIAA να πιστοποίησε το «ANTi» σαν πλατινένιο στις ΗΠΑ χάρης στο ένα εκατομμύριο αντίτυπα που κατέβηκαν δωρεάν από το TIDAL (ήταν προσφορά της Samsung), το Billboard αποφάσισε να μην το υπολογίζει στο Hot 200.

Για το λόγο αυτό, οι fan της Rihanna έλαβαν μια δυσάρεστη έκπληξη όταν ανακάλυψαν ότι ο νέος δίσκος της τραγουδίστριας είχαν τοποθετηθεί μόνο στην 27η θέση του αμερικάνικου chart, με μόλις 460 αντίτυπα.

Αλλά είναι πραγματικά πολύ νωρίς για να φωνάζουμε για αποτυχία, αφού τα 460 αντίτυπα πουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες όταν εξαντλήθηκαν τα ελεύθερα download από το TIDAL. Επίσης τα φυσικά αντίτυπα του «ANTi» (κυκλοφορούν στα καταστήματα στις 5 Φεβρουαρίου) αυτά που αγοράζονται στο iTunes και τις άλλες ψηφιακές πλατφόρμες, θα πρέπει να υπολογίζεται στα charts τις επόμενες εβδομάδες και πιθανότατα η Rihanna είναι πραγματικά το νούμερο 1!

Από το TIDAL κάνουν γνωστό ότι το νέο album της αστέρας του «Bitch Better Have My Money» έχει ήδη πουλήσει 484.833 αντίτυπα, πέραν εκείνων που προσφέρθηκαν από τη Samsung.

Εν τω μεταξύ, η RiRi επέστρεψε στο top 10 του αμερικάνικου singles chart, με το τραγούδι της «Work», που έκανε το ντεμπούτο του στο Νο 9 στο Billboard Hot 100.

Αφήστε το σχόλιό σας