Ο Ricky Martin παντρεύτηκε το σύντροφό του, όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά, με τον οποίο μεγαλώνει μαζί δύο παιδιά.

Ο σταρ της λατινοαμερικανικής μουσικής Ricky Martin ανακοίνωσε ότι είναι παντρεμένος με το σύντροφό του Jwan Yosef εδώ και δύο χρόνια.

«Είμαι σύζυγος ήδη», δήλωσε ο Πορτορικανός τραγουδιστής στο τηλεοπτικό δίκτυο «Ε!» χωρίς να διευκρινίσει πότε τελέστηκε ο γάμος. «Σε μερικούς μήνες θα ετοιμάσουμε μια μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί σε τρία μέρη: την πρόβα της γιορτής, το δείπνο και το πάρτι. Θα σας ενημερώσω».

Η σχέση του 46χρονου Ricky Μartin με τον 33χρονο Σουηδό καλλιτέχνη συριακής καταγωγής ξεκίνησε το 2016. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο και εδώ και μερικούς μήνες ζει στο Λος Άντζελες.

«Ανταλλάξαμε όρκους, κάναμε υποσχέσεις, υπογράψαμε όλα τα χαρτιά που έπρεπε να υπογράψουμε, το προσύμφωνο γάμου και όλα τα υπόλοιπα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ricky Martin - Matteo - Valentino - Hit Channel

Ο Ricky Martin είναι υπερήφανος πατέρας δύο διδύμων αγοριών, του Matteo και του Valentino, τα οποία απέκτησε το 2008 μέσω παρένθετης μητέρας.

Ως ένας από τους πλέον δημοφιλείς Λατινοαμερικανούς αστέρες του πενταγράμμου, έχει τιμηθεί με δύο Βραβεία Grammy, τα περίφημα μουσικά βραβεία της Ακαδημίας Ηχογράφησης.

Αφήστε το σχόλιό σας