Ο αγαπημένος Πορτορικανός τραγουδιστής Ricky Martn, έχει αφήσει τη δική του υπογραφή στη λάτιν ποπ μουσική τη δεκαετία του 90′ και φυσικά αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ καθώς επιστρέφει κάθε φορά και δριμύτερος… κι ομορφότερος! 

Όσοι παρακολουθείτε τα νέα της Λατινικής Αμερικής, θα ξέρετε ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Έτσι, λοιπόν, έρχεται να προσθέσει στη λίστα των επιτυχιών του, ακόμα μία συνεργασία φωτιά, αυτή τη φορά με το ανερχόμενο αστέρι, τον Maluma, που σας συστήσαμε αποκλειστικά εδώ πριν μερικούς μήνες.

Το «Vente Pa’ca» που σημαίνει «Έλα εδώ» είναι ένα τραγούδι σε κλαμπ ρυθμούς που θα σας ξεσηκώσει από την πρώτη κιόλας νότα.

Από την άλλη ο Maluma είναι το νέο «χρυσωρυχείο» της λάτιν pop/reggaeton μουσικής. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, επικρατεί μία παράνοια. Προφανώς κι αυτό δεν θα το αφήσουν έτσι, αυτοί που κρύβονται από πίσω και φυσικά τον «συνδυάζουν» με μεγάλους καλλιτέχνες για συνεργασίες, όπως τώρα ο Ricky Martin, πριν ο Carlos Vives, αλλά κι η Thalia!

Σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρξει σύντομα τραγούδι από τον Maluma και την Shakira!

Έχω κάνει πολλά άρθρα ώστε να μυηθούν όσοι περισσότεροι γίνεται στα ακούσματα της λάτιν. Θα γνωρίσετε νέους τραγουδιστές, προσωπικότητες, ρυθμούς, ήχους. Μπείτε στο μαγικό κόσμο της. Δεν θα χάσετε κι αξίζει!

Απολαύστε. Χάρμα οφθαλμών κι «αυτιών»!

Αφήστε το σχόλιό σας