Πάνος Κιάμος
Πάνος Κιάμος

UPDATE: Αν και θα θέλαμε πολύ να είναι αλήθεια, δυστυχώς η είδηση είναι δική μας επινόηση. Το δικό μας πρωταπριλιάτικο ψέμα. Από τα like πιστεύουμε πως το διασκεδάσατε . Όσοι το πιστέψατε άπλα τώρα διασκεδάστε το, δε χάλασε και ο κόσμος κανείς δεν είναι τέλειος. Καλό μήνα σε όλους!

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο λαϊκό τραγούδι και έχοντας κατακτήσει το κοινό με τις επιτυχίες του, ο διάσημος τραγουδιστής, ετοιμάζεται να κάνει στροφή στη καριέρα του.

Ο Πάνος Κιάμος είναι έτοιμος ν’ ανέβει στα deck του Venue. Ένα από τα μεγαλύτερα clubs της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το site panoskiamos.gr, o διάσημος τραγουδιστής είναι λάτρης της χορευτικής μουσικής πράγμα που φαίνεται και με τις επιτυχίες του όπως τα «Φωτιά με φωτιά«, «Ολοκαίνουργιος» , «Από Δευτέρα «, «Απόψε φόρα τα καλά σου » και άλλες, είπε να πειραματιστεί με νέους ήχους ξεφεύγοντας από το λαϊκό τραγούδι και δοκιμάζοντας τις ικανότητές του στα πικ απ.

Αφορμή για την απόφαση αυτή όπως φαίνεται ήταν η κρίση στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και η επιθυμία του καλλιτέχνη για κάτι εντελώς νέο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο τραγουδιστή έκανε μαθήματα dj set στο studio που διατηρεί σπίτι του το τελευταίο διάστημα υπό την καθοδήγηση του καλού του φίλου DJ B.

Επίσης στο Twitter ο Πάνος Κιάμος έγραψε. «DJset @venueclub αυτό το Σάββατο.Σας περιμένω…»

Καλή επιτυχία να του ευχηθούμε στη νέα του καριέρα!

Αφήστε το σχόλιό σας