Ένα λιμανάκι μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό τόπο που μπορεί να χωρέσει τα όνειρα, τα χρώματα αλλά και τη φιλία της Ρένας και του Μάρκου.

Η Ρένα Μόρφη παρουσιάζει το video clip για το νέο τραγούδι της «Θα Ανέβω Να Σε Βρω» με τη συμμετοχή – έκπληξη του Μάρκου Κουμάρη των Locomondo.

Το πιο χορευτικό ντουέτο που άκουσες ποτέ κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal και είναι μια πολύχρωμη cumbia που σε βάζει από την πρώτη νότα σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες.

Η Ρένα Μορφή μαζί με τον Μάρκο Κουμάρη αφηγούνται εκείνη τη ζωή που ο έρωτας δεν έχει λογική και αποστάσεις. Ούτε ύψος ούτε βάθος.

Τη μουσική στο «Θα Ανέβω Να Σε Βρω» υπογράφει ο Δημήτρης Μπαλογιάννης και τους στίχους ο Μάρκος Κούμαρης. Την παραγωγή και την ενορχήστρωση έκανε ο Ορέστης Φαληρέας.

Το τραγούδι αυτό είναι προπομπός του νέου άλμπουμ της Ρένας Μόρφη, για την ολοκλήρωση του οποίου η ερμηνεύτρια βρίσκεται στο στούντιο.

Παράλληλα, η Ρένα Μόρφη οδεύει προς την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την ταινία «Φαντασία» του Αλέξη Καρδαρά, όπου υποδύεται τη νεαρή τραγουδίστρια «Φωτεινή».

Ρένα Μόρφη - Θα Ανέβω Να Σε Βρώ ft Μάρκος Κουμάρης (Locomondo) - Official Music Video

Στο video clip για το «Θα Ανέβω Να Σε Βρω» ο Μάρκος και η Ρένα είναι δυο φίλοι που κάθε πρωί παρκάρουν το βανάκι – καντίνα τους σε ένα λιμανάκι. Βγάζουν το μεροκάματο πουλώντας σάντουιτς και fruit punch.

Ο Μάρκος θα ήθελε να γίνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο ψάρεμα της πέστροφας.

Η Ρένα ονειρεύεται πως την ανακαλύπτει ο πάμπλουτος ατζέντης και της εμπιστεύονται τον πρώτο ρόλο σε μια σαπουνόπερα.

Κάθε απόγευμα περιμένουν να φύγει και ο τελευταίος πελάτης από την καντίνα.

Τότε το λιμανάκι, το βαν, ο χώρος κάτω από την πέργκολα, μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό τόπο που μπορεί να χωρέσει τα όνειρα, τα χρώματα αλλά και τη φιλία της Ρένας και του Μάρκου.

Η οπτικοποίηση της νέας ραδιοφωνικής επιτυχίας «Θα Ανέβω Να Σε Βρω» της Ρένας Μόρφη,
στην οποία συμμετέχει ο Μάρκος Κούμαρης από τους Locomondo, πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Χρήστου Δήμα.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας