Εμπρός και πίσω στο χρόνο θα ταξιδέψει η Ρένα Μόρφη, ξεδιπλώνοντας σε ένα μοναδικό live τη γνώριμη πια Σούλη Ανατολή.

Η Ρένα Μόρφη, τραγουδίστρια των Imam Baildi μας παρουσιάζει την φανταχτερή περσόνα «Σούλη Ανατολή», ζωντανά στο «Terra Petra».

Η ζαργάνα του Παγασητικού, ύστερα από την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου από τη Minos EMI / Universal την περασμένη άνοιξη, θα εμφανιστεί στο «Terra Petra», την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, για να μας ταξιδέψει μπρος και πίσω στον χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα, με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.

Εκτός από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν τον νέο της δίσκο, θα ακούσουμε ασυνήθιστες διασκευές που θα συζητηθούν.

Μέσα από 60’s και 70’s επιτυχίες που άφησαν ιστορία και χτύπησαν στην καρδιά μας, η Σούλη Ανατολή ανακατεύει ξανά την τράπουλα και μας τραγουδά ό,τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση.

Ο Κουβανός Carlos Menéndez ενώνει μαγικά Ανατολή και Δύση με cumbia και καρσιλαμά, bachata και τσιφτετέλι, κάνοντας την Λατινική Αμερική με την Πετρούπολη να μοιάζει ένα τσιγάρο δρόμος.

Ενώ οι συνήθεις ύποπτοι με το αστείρευτο ταλέντο τους, Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα και Ορέστης Μπενέκας στη φαρφίσα μπαίνουν στη χρονομηχανή και μας φέρνουν απογειωτικές μελωδίες που δύσκολα ξεχνιούνται.

Επί σκηνής στην κλασική κιθάρα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κρατήστε το μακριά απ’ τους «εγώ ακούω μόνο ξένα»!

Terra Petra (έναντι Θεάτρου Πέτρας)
Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017
Ώρα Έναρξης: 21:30

Πρόταση: Ανακαλύψτε τον παρθενικό δίσκο
της Ρένας Μόρφη ως Σούλη Ανατολή

Σούλη Ανατολή - Ρένα Μόρφη (2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας