Τη Σούλη Ανατολή θα ανεβάσει ξανά στη σκηνή η Ρένα Μόρφη, σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου το «Faust» υποδέχεται τη Ρένα Μόρφη των Imam Baildi και μας παρουσιάζει τη Σούλη Ανατολή ζωντανά στη σκηνή του!

Η ζαργάνα του Παγασητικού έχοντας στις αποσκευές της τη μεγάλη της επιτυχία «Όταν Σου Χορεύω», που ξεπέρασε τις τρία εκατομμύρια προβολές συνολικά, και ένα δίσκο γεμάτο επιτυχίες, θα βρεθεί για πρώτη φορά στη σκηνή του «Faust», για να μας ταξιδέψει μπρος και πίσω στον χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.

Εκτός από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν τον νέο της δίσκο, θα ακούσουμε ασυνήθιστες διασκευές που θα συζητηθούν.

Μέσα από 60’s και 70’s επιτυχίες που άφησαν ιστορία και χτύπησαν στην καρδιά μας, η Σούλη Ανατολή ανακατεύει ξανά την τράπουλα και μας τραγουδά ό,τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση.

«Φεύγεις Πάλι»: Η Ρένα Μόρφη (a.k.a. Σούλη Ανατολή)
είναι μία μοντέρνα Πηνελόπη

Δύο κορυφαίοι περκασιονίστες, ο Αργεντίνος Marcos Demian Gomez και ο Αγγελος Πολυχρόνου ενώνουν μαγικά Ανατολή και Δύση, με cumbia και καρσιλαμά, bachata και τσιφτετέλι, κάνοντας την Λατινική Αμερική με το Κουκάκι να μοιάζει ένα τσιγάρο δρόμος.

Ενώ οι συνήθεις ύποπτοι με το αστείρευτο ταλέντο τους, Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα και Aστέρης Παπασταματάκης στη φαρφίσα μπαίνουν στην χρονομηχανή και μας φέρνουν απογειωτικές μελωδίες που δύσκολα ξεχνιούνται.

Επί σκηνής στην κλασική κιθάρα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης. Στον ήχο ο Αγαπητός Καταξάκης.

Πάθη και αντιζηλίες για τη Σούλη Ανατολή
στο video clip του «Όταν Σου Χορεύω»

Ρένα Μόρφη - Σούλη Ανατολή - Όταν Σου Χορεύω (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας