Η Ρένα Μόρφη παρουσιάζει τη Σούλη Ανατολή στο «Σταυρο του Νοτου Club»

-

Άλλοι τη φωνάζουν Ρένα, άλλοι Σούλη, άλλοι σκέτο τραγουδίστρια των Imam Baildi. Πες την όπως θες, αρκεί να της χορέψεις!

Η Ρένα Μόρφη μετά το δίσκο της με τίτλο «Σούλη Ανατολή» που κυκλοφόρησε από την Μinos ΕMI / Universal και την -σε μίαν άλλη εποχή- πολυπλατινένια επιτυχία «Όταν Σου Χορεύω», θα εμφανιστεί και φέτος για 4 μόνο Παρασκευές στο «Σταυρό του Νότου Club».

Από τις 14 Δεκεμβρίου και για ένα σπέσιαλ ρεβεγιόν ανήμερα Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου.

Έχοντας δώσει το μοναδικό της Greeklatin στίγμα, αυτή τη φορά δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Όποιος έχει δει live τη ζαργάνα του Παγασητικού ξέρει πως δεν υπάρχουν νερά που να αφήνει γαλήνια, ούτε άλλο ψάρι που να της μοιάζει.

Με πολύ πάθος και χωρίς καθόλου φόβο θα ταξιδέψουμε όπου ονειρευτήκαμε, σε εποχές και ωκεανούς, ερωτικές ιστορίες και μουσικές λυτρώσεις.

Εν μέσω ηχογραφήσεων για τον δεύτερο δίσκο θα ακούσουμε κυκλοφορημένα αλλά και ακυκλοφόρητα, τις διασκευές από κλασικές λαϊκές και λάτιν επιτυχίες που σφράγισε και καινούριες ευφάνταστες ιδέες που θα μας κάνουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί, χωρίς καμία συστολή και λιτότητα, με πούλιες, στρας, φώτα και βελούδα.

Με έμπνευση από το παρελθόν και φόρα για το μέλλον, είμαστε ζωντανοί εδώ και τώρα και ζούμε το μύθο μας, τουλάχιστον τα βράδια!

Σε αυτήν τη «σόλο καριέρα» δεν είναι και τόσο σόλο, αφού μαζί της έχει μια μπάντα από διάσημους μουσικούς, όπως τον Λάμπη Κουντουρόγιαννη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Αστέρη Παπασταματάκη στα πλήκτρα, τον Άγγελο Πολυχρόνου στα κρουστά και τον Σπύρο Λιγκώνη στα ντραμς.

Ειδικός καλεσμένος ο Κάρλος Μενέντεζ στα κρουστά που έρχεται ζεστός από την Κούβα αποκλειστικά για αυτές τις παραστάσεις. Επί σκηνής πάντα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας