Μπρος και πίσω στο χρόνο θα ταξιδέψει η Ρένα Μορφή ξεδιπλώνοντας την μπριόζα περσόνα Σούλη Ανατολή, αυτή τη φορά στο «Bookabar».

Η Ρένα Μόρφη, τραγουδίστρια των Imam Baildi μας παρουσιάζει τη φανταχτερή περσόνα Σούλη Ανατολή ζωντανά στο «Bookabar».

Η ζαργάνα του Παγασητικού θα βρίσκεται την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο «Bookabar» για να μας ταξιδέψει μπρος και πίσω στο χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.

Εκτός από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν το νέο της δίσκο, ο οποίος κυκλοφορεί από τη Minos EMI, θα ακούσουμε ασυνήθιστες διασκευές που θα συζητηθούν.

Μέσα από 60’s και 70’s επιτυχίες που άφησαν ιστορία και χτύπησαν στην καρδιά μας, η Σούλη Ανατολή ανακατεύει ξανά την τράπουλα και μας τραγουδά ό,τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση.

Oι συνήθεις ύποπτοι με το αστείρευτο ταλέντο τους, Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα και Ορέστης Μπενέκας στη φαρφίσα μπαίνουν στη χρονομηχανή και μας φέρνουν μελωδίες που απογειώνουν και δύσκολα ξεχνιούνται. Επί σκηνής στην κλασική κιθάρα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης και στα κρουστά ο Σπύρος Λιγκώνης. Στον ήχο ο Αγαπητός Καταξάκης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κρατήστε το μακριά απ’ τους «εγώ ακούω μόνο ξένα»»!

Πληροφορίες

BOOKABAR
Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι
Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 211 411 3503
Ώρα Έναρξης: 21:30
Χρέωση: +5€ στο πρώτο ποτό

Δείτε επίσης: Η Ρένα Μόρφη αποκαλύπτει
τα μυστικά που κρύβει η «Σούλη Ανατολή»

Ρένα Μόρφη - Σούλη Ανατολή (Imam Baildi) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας