Σε νέες ημερομηνίες θα διεξαχθούν οι συναυλίες του Αντώνη Ρέμου και της Άννας Βίσση.

Λόγω της φονικής φωτιάς και του τριήμερου εθνικού πένθους, αναβάλλονται οι επικείμενες εμφανίσεις που είχαν προγραμματίσει η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.

Αναβολή συναυλίας Αντώνη Ρέμου στο «Nammos»

Η επιχείρηση «Nammos Restaurant» συμμετέχει δίχως άλλο στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα μας εξαιτίας της ανείπωτης τραγωδίας στην Αττική.

Στα πλαίσια αυτά αναβάλει τη διεθνή συναυλία Αντώνη Ρέμου – Amr Diab της Πέμπτης 26 Ιουλίου και ανακοινώνει ότι σημαντικό μέρος των εσόδων αυτής, όταν πραγματοποιηθεί, θα διατεθούν στο Δήμο Μυκόνου προς αρωγή των πυρόπληκτων κατοίκων της Αττικής

«Η σκέψη μας είναι απολύτως στραμμένη στην ανείπωτη αυτή τραγωδία και θα παραλείπαμε ολοκληρωτικά την λειτουργία μας αν δεν φέραμε την ευθύνη των 450 και πλέον οικογενειών που στηρίζονται στην επιχείρησή μας για τη διαβίωσή τους», σχολιάζει η επιχείρηση.

Αναβολή συναυλιών Άννας Βίσση (Σάββατο 28 Ιουλίου) και Αντώνη Ρέμου (Κυριακή 29 Ιουλίου) στο φεστιβάλ «Πλάι Στο Κύμα»

Ο Δήμος Νέστου συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος λόγω της πύρινης λαίλαπας, η οποία προκάλεσε την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών, την καταστροφή εκατοντάδων σπιτιών και περιουσιών, αναβάλλει την διεξαγωγή του τριήμερου φεστιβάλ «Πλάι Στο Κύμα», μετά από συνεννόηση με το διοργανωτή και τους καλλιτέχνες.

Το φεστιβάλ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018.

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των συναυλιών θα ανακοινωθούν με δελτίο τύπου εντός των επόμενων ημερών. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία προπώλησης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας