Οι Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς και Μέλισσες μοιράστηκαν την ίδια σκηνή σε μία συναυλία που μένει στην ιστορία!

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου έσμιξαν για πρώτη φορά στη σκηνή χάρις στην πραγματικά μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο!

Τρεις δημοφιλέστατοι και απέραντα αγαπημένοι καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας, τρεις διαδρομές με αμέτρητες επιτυχίες στα διάβα τους άφησαν στην άκρη τα προσωπικά τους σχέδια και μοιράστηκαν το μικρόφωνο στον ίδιο χώρο.

Αυτό από μόνο του αρκεί για να αποκτήσει η είδηση τεράστιο ενδιαφέρον!

Πολλώ μάλλον όταν το «παρών» έδωσε ως guest και ο Σάκης Ρουβάς, μετατρέποντας όλοι μαζί τη βραδιά σε ένα από τα μεγαλύτερα συναυλιακά γεγονότα που έχουν πραγματοποιηθεί από Έλληνες καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια στο Νησί της Αφροδίτης.

Οι εκπλήξεις δε σταμάτησαν εκεί, αφού συμμετείχαν και οι Μέλισσες ενώ στα decks βρέθηκε για την προθέρμανση ο Θέμης Γεωργαντάς.

Η εκδήλωση έλαβε μέρος το βράδυ της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου στο «ΓΣΠ» Στάδιο της Λευκωσίας με το κοινό να ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της «ισχύος εν τη ενώσει».

Έτσι, λοιπόν, ο χώρος γέμισε από χιλιάδες κόσμου, άπλετη χαρά, άφθονα χειροκροτήματα, αμέτρητα τραγούδια αλλά και συγκίνηση από την πλευρά των καλλιτεχνών που συμμετείχαν.

Μία υπέροχη, φαντασμαγορική και ανεπανάληπτη συναυλία που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει!

Φωτογραφίες:

Βίντεο

Δείτε το συγκινητικό φινάλε της συναυλίας παρακάτω, με τους πέντε καλλιτέχνες – αφού αντάλλαξαν εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις – να τραγουδούν το «Χειροκρότημα»:

Φωτογραφίες: Sfera 96,8 Κύπρου.

Αφήστε το σχόλιό σας