Ο Αντώνης Ρέμος ενθουσίασε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου τους 10.000 θεατές της συναυλίας τους.

Από την «πόλη της καρδιάς του», τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε ο Αντώνης Ρέμος την καλοκαιρινή περιοδεία του, με τη συναυλία του να έχει γίνει sold out αρκετές ημέρες πιο πριν και να πραγματοποιείται με τεράστια επιτυχία.

Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης εμφανίστηκε στο κατάμεστο Θέατρο Γης μπροστά σε 10.000 θεατές, στους οποίους χάρισε μία ανεπανάληπτη βραδιά από εκείνες που μόνο ο ίδιος ξέρει να προσφέρει.

Με την υπέροχη φωνή του και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία του, ο Αντώνης ερμήνευσε όλα τα τραγούδια του που έχει αγαπήσει το κοινό, αλλά και τη μεγάλη επιτυχία του «Δεν Ακούω Κανέναν» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ο κόσμος έγινε ένα με τον αγαπημένο τραγουδιστή και δεν σταμάτησε να τραγουδά μαζί του και να τον χειροκροτά, σε ένα τεράστιο πάρτι γεμάτο υπέροχα τραγούδια και αξεπέραστες ερμηνείες.

Μαζί με τον Αντώνη ήταν η «Number One» Ελληνίδα τραγουδίστρια, η Έλενα Παπαρίζου.

Οι δύο καλλιτέχνες θα συμπράξουν και ενώπιον του κοινού της Αθήνας, σε μία συναυλία που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 11 Ιουλίου και ώρα 21:30, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Η συναυλία είναι ήδη sold out.

Δύο υπέροχες, μοναδικές συναυλίες, ένα τεράστιο πάρτι γεμάτο υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, αξεπέραστες ερμηνείες.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου μαζί στη σκηνή, σε δύο υπέροχα πάρτι από τα οποία δε θα λείψει κανείς.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας