Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος και Ελένη Φουρέιρα ξεκινούν σύντομα τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη!

Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος και Ελένη Φουρέιρα. Τρεις διαφορετικοί μουσικά τραγουδιστές οι οποίοι ενώθηκαν και βρήκαν μεταξύ τους την απόλυτη χημεία. Η αρχή έγινε τον περασμένο Νοέμβριο όταν βρέθηκαν για πρώτη μαζί στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» στην Αθήνα παρουσιάζοντας ένα σχήμα που κέρδισε το κοινό.

Αυτό το καλοκαίρι συνέχισαν παρέα ταξιδεύοντας σε διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα, και όχι μόνο, και μαζί θα τους βρει και η αρχή του φθινοπώρου. Ο Αντώνης Ρέμος, ο Στέλιος Ρόκκος και η Ελένη Φουρέιρα έχουν ήδη έτοιμες τις βαλίτσες τους καθώς ξεκινούν σύντομα εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και στο «Politia Live Clubbing».

Η πρεμιέρα τους έχει οριστεί για την Παρασκευή 23 Αυγούστου, και αυτά που κρατούμε είναι ότι το νυχτερινό κέντρο θα λειτουργεί 3 ημέρες την εβδομάδα (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο) και οι χαμηλές τιμές, με την τιμή φιάλης να ξεκινά από τα 120€ για 4 άτομα και με την τιμή εισόδου να είναι ορισμένη στα 15€.

Οι εμφανίσεις τους βέβαια στο κέντρο της πόλης θα είναι περιορισμένες αφού όπως είναι γνωστό αυτό το χειμώνα ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί μαζί με την Άννα Βίσση σε κάποιο από τους χώρους του ομίλου Παπαθεοχάρη και ο Στέλιος Ρόκκος με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το Κώστα Μαρτάκη στο «Κέντρο Αθηνών».

Αφήστε το σχόλιό σας