Ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου, τρία από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, τραγούδησαν στην ίδια συναυλία.

Μία μοναδική βραδιά γεμάτη επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια χάρισε ο Αντώνης Ρέμος στο κοινό της Θεσσαλίας, έχοντας στο πλευρό του τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου.

Οι τρεις καλλιτέχνες εμφανίστηκαν στο κατάμεστο «ΑΕΛ FC Arena» το βράδυ της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου, ενώπιον περίπου 8.000 θεατών, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να κάνει το opening act.

Μετά τις sold out συναυλίες σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κύπρο, ο Αντώνης Ρέμος συνέχισε με τις μοναδικές του ερμηνείες, από πιο χορευτικές επιτυχίες του, μέχρι και στις πιο δυνατές λαϊκές του επιτυχίες.

Με την αμεσότητά του συνεπήρε και το κοινό της Λάρισας, ερμηνεύοντας τραγούδια από την πολυετή μουσική του διαδρομή, όπως τα:

«Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς», «Δυο Ψέματα», «Έτσι Ξαφνικά», «Μπορεί Να Βγω», «Είναι Στιγμές», «Η Νύχτα Δυο Κομμάτια» και «Έλα Να Με Τελειώσεις», καθώς και την πρόσφατη επιτυχία «Δεν Ακούω Κανέναν» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου γέμισαν το κατάμεστο στάδιο με μεγάλες επιτυχίες και απαράμιλλες ερμηνείες, σε μία σπάνια μουσική συνύπαρξη που έκανε τη βραδιά ξεχωριστή.

Η συναυλία ήταν ένα μεγάλο πάρτι με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, αξεπέραστες ερμηνείες και πολύ κέφι.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας