Οι Clutch στην πρώτη μεγάλη ανοιχτή συναυλία που θα δώσουν στην Ελλάδα.

Το «Release Athens 2019» υποδέχεται τους Clutch.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου, η αγαπημένη τετράδα από το Maryland των ΗΠΑ θα φέρει στην Πλατεία Νερού το καταιγιστικό rock n’ roll της, για πρώτη φορά σε open air φεστιβάλ, και μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα μετατρέψουν τη βραδιά σε… αληθινό προσκύνημα.

Όπως προαναφέραμε, αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη ανοιχτή συναυλία που θα δώσουν στην Αθήνα, αφού όλες οι προηγούμενες είχαν γίνει καλοκαίρι μεν αλλά πάντα σε κλειστούς χώρους δε.

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε μία από τις πιο δυναμικές και συνεπείς rock μπάντες του καιρού μας ακριβώς όπως της αξίζει.

Από το ντεμπούτο τους και μέχρι σήμερα, οι Clutch δε σταματούν να μας προσφέρουν κλασικά rock τραγούδια.

Κάθε φορά οι εμφανίσεις τους ξεπερνούν την προηγούμενη, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τους δίσκους τους, αφού κάθε νέα κυκλοφορία τους βρίσκεται ένα σκαλί ψηλότερα, τόσο σε εμπορικό όσο και καλλιτεχνικό επίπεδο.

Τρανή απόδειξη το ότι θα μας επισκεφτούν έχοντας, και πάλι, ένα από τα καλύτερα άλμπουμ του 2018 στο ενεργητικό τους, το εξαιρετικό «Book Of Bad Decisions».

Μην έχετε καμία αμφιβολία. Η παρουσία τους στην Πλατεία Νερού θα είναι αντάξια κάθε προσδοκίας σας.

Το αυθεντικό groove ‘n’ roll τους, με μια «διαβολική» rhythm section και τον Neil Fallon να… κηρύττει, ενώνει το heavy rock με φαινομενικά ετερόκλητα στοιχεία που στον πλανήτη των Clutch είναι απόλυτα φυσιολογικά.

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά απόλαυσης με «Electric Worry», «The Regulator», «The Mob Goes Wild», «X-Ray Visions», «Earth Rocker», «A Quick Death in Texas», «D.C. Sound Attack!», «In Walks Barbarella», «How to Shake Hands», «The Wolf Man Kindly Requests…» και «Burning Beard» που, μεταξύ άλλων, θα προσφέρουν μία μοναδική live εμπειρία.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες εμπειρίας τα λένε όλα για μία εκπληκτική μπάντα που σέβεται τον εαυτό της και κυρίως ζει για να διασκεδάζει το κοινό της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας