Δυστυχώς, η επικείμενη συναυλία των Jamiroquai και του Michael Kiwanuka στην Αθήνα δε θα πραγματοποιηθεί.

Σαν κεραυνός εν αιθρία «πέφτει» στο ελληνικό μουσικόφιλο κοινό η είδηση ότι το «Release Athens Festival» προβαίνει στην ακύρωση της τρίτης ημέρας της φετινής εκδήλωσης, όπου ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν στις 17 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού οι Jamiroquai και ο Michael Kiwanuka.

Οι ιθύνοντες της διοργάνωσης ενημερώθηκαν πριν λίγο για τη χειρουργική επέμβαση (δείτε το video στο τέλος) του Jay Kay, κεντρικού τραγουδιστή των Jamiroquai.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών

Φίλοι και φίλες του Release, πριν λίγη ώρα ενημερωθήκαμε από το management των Jamiroquai ότι για λόγους υγείας ο Jay Kay δε θα μπορέσει να εμφανιστεί στο «Release Athens 2017».

Με μεγάλη λύπη και σεβόμενοι το κοινό μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ακυρώσουμε την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ (σ.σ. συνεπώς και την εμφάνιση του Michael Kiwanuka) και να προχωρήσουμε στην πλήρη αποζημίωση (ολική επιστροφή του αντιτίμου) όσων μας τίμησαν με την αγορά εισιτηρίου για τις 17 Ιουνίου 2017.

Θα θέλαμε να προσθέσουμε εναλλακτικά, ότι όσοι επιθυμούν αντί επιστροφής χρημάτων, μπορούν με το εισιτήριο της τρίτης ημέρας να παρακολουθήσουν τη δεύτερη ημέρα του «Release Athens 2017» με Thievery Corporation, Archive, Kadebostany, Omega Ray & Chinese Basement. Όλες οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα ανακοινωθούν στις 9 Ιουνίου.

Ευχή όλων μας η γρήγορη ανάρρωση του Jay Kay, με την ελπίδα ότι σύντομα θα τον έχουμε κοντά μας.

Για την έγκυρή σας ενημέρωση, παρακαλούμε θερμά να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του www.releaseathens.gr καθώς και τη Facebook σελίδα του φεστιβάλ, www.facebook.com/releaseathens.

Ο Jay Kay των Jamiroquai στο κρεβάτι του νοσοκομείου:

Αφήστε το σχόλιό σας