Ο Maluma συμμετέχει στο καινούργιο τραγούδι των Reik.

Μετά την επιτυχία του «Me Niego», οι Μεξικανοί Reik κυκλοφορούν το νέο single «Amigos Con Derechos» σε συνεργασία με τον Κολομβιανό καρδιοκατακτητή Maluma.

Το video clip γυρίστηκε σε Λας Βέγκας και Μαϊάμι και εξιδανικεύει μία απροσδόκητη σχέση, σε σκηνοθεσία του διάσημου σκηνοθέτη Nuno Gomes.

Το σενάριο λαμβάνει χώρα σε ένα περιβάλλον τυχερών παιγνίων και αλκοόλ. Η αγάπη διερευνάται σε διαφορετικές παραμέτρους και διάφορες καταστάσεις, όπου η τύχη αναμιγνύεται με το πεπρωμένο.

Οι Reik γνώρισαν διεθνή επιτυχία όταν με το single «Me Niego» κατέλαβαν την πρώτη θέση στο «Latin Airplay» του «Billboard» και βρέθηκαν στην κορυφή των charts σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το επίσημο βίντεο του «Me Niego» παρέμεινε στο παγκόσμιο chart του YouTube για πλήθος εβδομάδες και έχει προβληθεί 600 εκατομμύρια φορές. Το τραγούδι έγινε πρόσφατα διαμαντένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει γίνει πλατινένιο και χρυσό στη Λατινική Αμερική και στην Ευρώπη.

Σε μία ακμάζουσα πορεία 14 ετών, ο Jesus, ο Julio και ο Bibi κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που μπήκαν στο δρόμο τους και μετρούν αμέτρητα επιτεύγματα στη σημερινή μουσική.

Το «Amigos Con Derechos» σε σύμπραξη με τον Maluma επιβεβαιώνει τη δυναμική και την ανθεκτικότητα των Reik, στοιχεία χάρη στα οποία σημειώνουν αδιάκοπη επιτυχία και έχουν φτάσει στην κορυφή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας