Μια ζωή κόντρα, μια ζωή με τις μειοψηφίες, μια ζωή στα κόκκινα. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα rock club στα δυτικά προάστια. Τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε ανάμεσα στις δεκάδες καφετέριες και στα Ελληνάδικα; Το RED Rock Live & More φιλοδοξεί να γίνει ένα καθαρό ροκ στέκι, με ζωντανή μουσική αλλά και με dj, που θα παίζει όλα τα είδη της ροκ μουσικής εκτός από τα …Μέταλλα. Όχι γιατί δεν μας αρέσουν, αλλά γιατί δεν τα ξέρουμε τόσο καλά όσο τα υπόλοιπα. Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι η μουσική μας δεν θα ακούγεται πουθενά αλλού σ’ όλη την Αθήνα. Θα παίζουμε όλη την σύγχρονη ροκ σκηνή, αλλά και κλασσικά ροκ κομμάτια, ιδίως από την αγαπημένη δεκαετία του ’80.
Θα λειτουργούμε κάθε Πέμπτη με νέα ροκ Ελληνικά σχήματα, και κάθε Παρασκευή – Σάββατο με το δικό μας πρόγραμμα- [θα ξεκινήσουμε με την Κέλλυ Καλτσή και τους Special k’z με support τον Άρη Μακρή].
Τα νέα συγκροτήματα που θα παίζουν τις Πέμπτες, θα έχουν το μάξιμουμ της προβολής, θα τύχουν προσοχής από ανθρώπους της δουλειάς που θα έχουμε καλεσμένους, και αυτοί που θα βγαίνουν πρώτοι κάθε μήνα από την ψηφοφορία θα έχουν μία μέρα για να παίξουν μόνοι τους όλο το πρόγραμμα τους.
Οι υπόλοιπες ημέρες που απομένουν είναι ελεύθερες για happenings, events, parties, guest djs, παρουσιάσεις ροκ cd, Live από γνωστά Ελληνικά και ξένα γκρουπ ή καλλιτέχνες κ.α. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καλό χειμώνα!
Red Rock Live & More, Αρκαδίας & Τεύθιδος 1 – Μπουρνάζι
Doors open at 23:00

Αφήστε το σχόλιό σας