Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδεικνύονται νικητές οι REC.

Οι ανατρεπτικοί REC, εκτός από hit – makers, είναι και το μουσικό φαινόμενο κάθε φορά στα βραβεία «Social Media Awards»!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Νο1 Urban Pop συγκρότημα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο για όλους τους λογαριασμούς που διαθέτει στα κοινωνικά δίκτυα, στην κατηγορία «Best Use of Social Media for a Consumer Brand» (Καλύτερη Χρήση Social Media για Καταναλωτική Μάρκα).

Ο Mr. REC, Άρης Λουμάκης, δήλωσε:

«Σε ένα περιβάλλον που τα fake views, fake likes και οι κατασκευασμένες ραδιοφωνικές επιτυχίες έχουν γίνει κανόνας, επιμένουμε στο όραμα μας, είμαστε original σε αυτό που κάνουμε από την πρώτη στιγμή και αυτή η βράβευση -από μία τόσο σημαντική επιτροπή- επιβραβεύει τη δημιουργικότητας και την αυθεντικότητα μας. Παραμένουμε πιστοί σε αυτό που κάναμε και στο κοινό μας, το πραγματικό μας κοινό.»

Η Λυδία Παπαϊωάννου και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έδωσαν το μικρόφωνο στους REC που δεν δίστασαν να τραγουδήσουν στο stage των «Social Media Awards».

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία που απονεμήθηκαν προκύπτουν από το μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Το έργο της Κριτικής Επιτροπής ήταν εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό, καθώς οι συμμετοχές στα βραβεία φέτος ήταν συνολικά πάνω από 600 και κατατέθηκαν από 60+ διαφορετικές εταιρείες, συγκεντρώνοντας, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, τα καλύτερα projects της αγοράς.

Οι REC υποσχέθηκαν ότι θα συμμετέχουν και του χρόνου και θα κάνουν μάλιστα μία μεγάλη ανατροπή…

Διαβάστε ακόμα:
Οι REC ζωγραφίζουν «Μια Καρδιά Στην Άμμο»
με ένα video clip – ωδή στο Αιγαίο

REC - Μια Καρδιά Στην Άμμο (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας