Δηλώσεις: Ηρώ Τζημίκα
– Νέο single με τίτλο «Γιορτινά», ακριβώς ότι πρέπει για τις μέρες που έρχονται. Κάτι διαφορετικό για τους Rec. Πείτε μου λίγα λόγια για το νέο σας τραγούδι.

 

– Είναι ένα δώρο για τους ανθρώπους που αγαπάνε τη μουσική μας και μας στηρίζουν εδώ και δύο χρόνια. Ξεκίνησε εντελώς αυθόρμητα, σαν μια ιδέα που γεννήθηκε κυριολεκτικά στον δρόμο μας και είπαμε να το δοκιμάσουμε… Είναι αρκετά διαφορετικό από όσα μας έχετε συνηθίσει σε ήχο, παρόλα αυτά είναι REC και ελπίζουμε να το αγαπήσετε όπως και τα υπόλοιπα τραγούδια μας. Είναι σε παραγωγή του Χριστόδουλου Σιγανού και τους στίχους τους έχουμε μοιραστεί.

 

– Το video clip σε σκηνοθεσία Sherif Francis, φωτεινό, με έντονα χρώματα αλλά και πολλά γλυκά…  Πώς ήταν στα γυρίσματα; 

– Αρχικά να πούμε ότι γυρίστηκε σε ένα χώρο στο Αιγάλεω, γνωστό ως CAP CAP, ένα χώρο στημένο κυριολεκτικά μέσα από τα παραμύθια… Όταν ψάχναμε τον ιδανικό χώρο μας είπε μια φίλη μας ότι γνωρίζει κάτι που θα μας ταίριαζε… Ένα πράγμα θα σου πούμε, όταν μπήκαμε μέσα σχεδόν δακρύσαμε ! Απλά ότι καλύτερο σαν χώρος, και φυσικά τι να πούμε για τον Sherif μας, ο καλύτερος σκηνοθέτης για εμάς αυτή την περίοδο, κατάφερε να αναδείξει τα πάντα γύρω του και φυσικά εμάς τους ίδιους. Νιώθουμε την ανάγκη να του πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για τις όμορφες δουλειές που μας χαρίζει, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε τους δικούς μας συνεργάτες, τον Γιάννη Τράκα (Styling Director) και τον Γιώργο Φυτά (Make Up & Hair Artist).

– Μιας και πλησιάζουν Χριστούγεννα, πείτε μου, ποια ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα που έχετε περάσει; 

– Θέλουμε να πιστεύουμε αυτά! Κάθε χρονιά ελπίζουμε ότι θα περνάμε ακόμη καλύτερα, αν και σίγουρα όσο πιο πίσω κοιτάμε τόσο πιο γλυκά φαίνονται όλα, δεν σταματάμε να ελπίζουμε ότι θα έχουμε κάθε χρονιά ακόμη καλύτερες στιγμές.

– Που θα σας βρουν τα φετινά Χριστούγεννα όμως;  Έχετε κάποιο συγκεκριμένο μέρος που πηγαίνετε κάθε χρόνο; 

– Δεν έχουμε συγκεκριμένο μέρος, συνήθως προτιμούμε να το περνάμε με τις οικογένειές μας, δεν είμαστε βλέπεις μόνο οι δυο μας που δουλεύουμε για να πραγματοποιηθεί μια συναυλία, υπάρχει ολόκληρη ομάδα που «τραβιέται» μαζί μας. Φέτος δεν έχουμε ακόμη κανονίσει κάτι, μπορεί οικογενειακά, μπορεί όμως και σε ένα χώρο δίνοντας μια συναυλία. Θα δείξει…

– Μετά τις γιορτές που θα σας πετύχουμε; Τι άλλο μας ετοιμάζετε; 

– Μετά τις γιορτές στο στούντιο. Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το κανονικό μας Single το οποίο ήδη έχουμε ετοιμάσει σχεδόν με τον Χριστόδουλο Σιγανό και ανυπομονούμε να σας το δώσουμε να το ακούσετε…

Αφήστε το σχόλιό σας