Οι REC είναι οι ελληνικές φωνές πίσω από τη μεταγλώττιση της νέας ταινίας «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό».

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Σκουντούφλης, ο Χαχανούλης, ο Μελένιος και ο Μάγειρας με τους REC;

Ο frontman του γκρουπ Άρης Λουμάκης και ο MIKE Βασιλειάδης είναι οι ελληνικές φωνές πίσω από τη μεταγλώττιση της νέας ταινίας της Sony, «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό».

Οι αγαπημένοι μας REC παίρνουν και αυτοί μέρος στη μεγάλη Στρουμφο-οικογένεια, δανείζοντας τις φωνές τους στους αγαπημένους χαρακτήρες.

Η ταινία «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό» κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 30 Μαρτίου από τη Feelgood μεταγλωττισμένη, με υπότιτλους και σε 3D.

Τα Στρουμφάκια - REC - Hit Channel

Σε αυτήν την νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει τη Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα.

Μέσα στο – γεμάτο μαγικά πλάσματα – Απαγορευμένο Δάσος, ψάχνουν να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ.

Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφο-ιστορία.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας