Οι REC αλλάζουν και πάλι το σχήμα τους και μας αποκαλύπτουν ποια θα είναι η νέα γυναικεία φωνή που θα τους πλαισιώνει!

Οι REC ανανεώνουν για ακόμα μία φορά τη σύνθεσή τους και παρουσιάζουν την καινούρια τραγουδίστρια που θα πλαισιώνει το δίδυμο Άρη Λουμάκη και Mike Vasileiadi. Μπορεί το αγαπημένο συγκρότημα να μετρά μόλις 3 χρόνια ενεργούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, όμως όλο αυτό το διάστημα, εκτός από πολλές επιτυχίες, έχει κάνει και πολλές αλλαγές προσώπων.

Από τα τρία άτομα που ξεκινούσαν την επιτυχημένη αυτή προσπάθεια τον Ιούνιο του 2010, τη Ναυσικά, το Γιάννη Ρουσσουνέλο (Μοίχος 24) και τον Άρη Λουμάκη, μόνο ο τελευταίος βρίσκεται ακόμη στο γκρουπ.

Μετά τη «φυγή» του Μοίχου ήρθε πριν λίγους μήνες ήρθε και η αποχώρηση της Ναυσικάς, η οποία έφερε την πλήρη ανανέωση στους REC. Στο συγκρότημα προστέθηκαν δύο νέα πρόσωπα στο πλευρό του Άρη, ο Mike Vasileiadis και η Έλσα Σταύρου και μαζί κυκλοφόρησαν το νέο hit single «Φύγαμε».

Φτάνοντας στο φετινό καλοκαίρι, η γυναίκα που βρέθηκε μπροστά από τα decks της μπάντας στο summer tour που πραγματοποίησε ήταν η Ελεάννα Αζούκη, όμως δε θα είναι αυτή η καινούρια τραγουδίστρια των REC.

Ποια θα είναι η νέα φωνή του συγκροτήματος; Αυτή δεν είναι άλλη από την Ιωάννα Πρωτόπαππα. Την Ιωάννα τη θυμόμαστε από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου του «X-Factor» το 2008.

Η – για ακόμα μία φορά – ανανεωμένη σύνθεση των REC ετοιμάζει αυτόν το καιρό το καινούριο της τραγούδι με τίτλο «Πετάω Ψηλά», σε μουσική Άρη Rec Λουμάκη και στίχους των Λουμάκη – Mike Vasileiadi – Άρη Κλεισούρα, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο.

REC - Άρης Λουμάκης - Ιωάννα Πρωτόπαππα - Mike Vasieladis
REC – Άρης Λουμάκης – Ιωάννα Πρωτόπαππα – Mike Vasieladis

Αφήστε το σχόλιό σας