Η Λήμνος σε προσκαλεί να ανακαλύψεις το Reborn Festival!

Η έννοια της Dance/House μουσικής στην Ελλάδα έχει ανθήσει την τελευταία τριετία. Το κοινό άρχισε να ασχολείται με genres που πριν μερικά χρόνια, δεν ήξεραν καν ότι υπάρχουν.  Η νέα αυτή τάση έχει αλλάξει τον τρόπο που την αντιλαμβανόμαστε αλλά και τις μουσικές μας «ανάγκες».

Με αυτό το σκεπτικό, οι  κάτοικοι της Λήμνου αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους music festival που θα εδρεύει στο νησί τους. Με σκοπό την ανάδειξη του τόπου, οι διοργανωτές έχουν ως κύριο μέλημά τους να ευχαριστήσουν το κοινό μέσα από μια σειρά καλλιτεχνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων. Μια πρωτοποριακή ιδέα, με αρκετές καινοτομίες αλλά και ποικίλο Line Up.

Εκτός από το μουσικό μέρος του φεστιβάλ, στον χώρο θα διαδραματιστούν και άλλες δραστηριότητες όπως graffiti, αθλητικά events, workshops κ.α.

1604729_665812846813435_315804456_n

Ας εστιάσουμε όμως στο μουσικό part του φεστιβάλ καθώς αυτό είναι το «δυνατό χαρτί» στην υπόθεση.

Όπως προαναφέρθηκε, το Line Up είναι ποικίλο με αρκετούς Έλληνες DJs και καλλιτέχνες να το πλαισιώνουν. Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα μέρος του, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα το τελικό με όλα τα ονόματα.

Cj Jeff

Echonomist

DJ Tash

Paul Anthonee

Mike T

Stergios Sigma

Alex Dimou

Mr. M

Paris76

Kolpo Grosso

Chord Theory

Το φετινό festival θα έχει διάρκεια τρεις μέρες. Θα αρχίσει στις 8 Αυγούστου και θα λάβει τέλος στις 10 του ίδιου μήνα.

παραλία Χαβούλι Λήμνος

Αυτή θα είναι δεύτερη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί το εν λόγω φεστιβάλ. Πέρυσι, αν και πρώτη φορά και φυσικά σε πειραματικό στάδιο, η διοργάνωση άφησε άριστες εντυπώσεις και υποσχέσεις ότι στο φετινό, ο πήχης θα ανέβει αρκετά ψηλά σε επίπεδα συναγωνισμού μεγάλων μουσικών festival.

1505351_664896863571700_81467188_n

Επιπλέον πληροφορίες παντός είδους καθώς και για τα εισιτήρια, μπορείτε να συμβουλευτείτε το επίσημο website του festival ΕΔΩ, το Facebook Fanpage αλλά και το email του info@rebornfestival.gr.

Είναι μια πρώτη τάξεως ευκαιρία, αν σας αρέσει τη Dance/House μουσική, να προμηθευτείτε έγκαιρα εισιτήρια σας και να ζήσετε μια αξέχαστη μουσική, και όχι μόνο, εμπειρία.

Αφήστε το σχόλιό σας