Ποια είναι η αλήθεια για τις σχέσεις της Christina Aguilera με την RCA Records, ύστερα από είκοσι χρόνια κοινής πορείας;

Η RCA Records διαψεύδει τα σενάρια που υποστήριζαν ότι έλυσε τη συνεργασία της με την Christina Aguilera.

Η 37 ετών τραγουδίστρια επανεμφανίστηκε δισκογραφικά με ολοκληρωμένο άλμπουμ μετά από τεσσεράμισι χρόνια απουσίας, με το «Lotus» να έχει κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2012.

Στις 15 Ιουνίου, η Christina Aguilera μοιράστηκε τον πολυαναμενόμενο όγδοο της καριέρας της, ο οποίος φέρει το γενικό τίτλο «Liberation», ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα περιοδεύσει ξανά έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Το «Liberation» έκανε ικανοποιητικό ντεμπούτο στο Νο 6 του αμερικανικού «Billboard 200» με 68.000 ισοδύναμες πωλήσεις, εκ των οποίων -εντυπωσιακά- οι 62.000 πωλήσεις ήταν σε CD.

Συνεπώς, το «Liberation» είναι το έβδομο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας που αποκτά μία θέση στο Top 10 των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παρ’ όλα αυτά, ένα δημοσίευμα στο «Star Magazine» ισχυρίστηκε ότι η δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει η Κριστίνα Αγκιλέρα, η RCA Records της Sony Music, αποφάσισε να λήξει τη συνεργασία τους.

Το άρθρο επικαλούταν επιπλέον μία ανώνυμη πηγή, η οποία μετέφερε πώς η Xtina είχε «άσχημη συμπεριφορά» όταν ηχογραφούσε το νέο δίσκο της.

«Δεν άκουγε καμία από τις προτάσεις τους (σ.σ της εταιρείας) για το άλμπουμ και ως εκ τούτου, είχε πραγματικά ανάμεικτες κριτικές», είπε η πηγή. «Μην περιμένετε η RCA να συνεργαστεί με την Christina σε καινούριο υλικό. Τελείωσαν μαζί της.»

Το επιτελείο της Christina Aguilera αντέδρασε άμεσα στο δημοσίευμα:

«Τους δώσαμε μία ανακοίνωση από την RCA, που έλεγε ότι δεν είναι αλήθεια. Το “Star” αποφάσισε να μην τη συμπεριλάβει στο άρθρο», σχολίασαν για λογαριασμό της τραγουδίστριας.

Η Christina Aguilera συμπληρώνει είκοσι χρόνια στο δυναμικό της RCA Records. Ο παρθενικός δίσκος της κυκλοφόρησε το 1999 με τη συγκεκριμένη ετικέτα και έκτοτε δεν έχει αλλάξει δισκογραφική στέγη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας