Το κλασσικό άλμπουμ του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει εκ νέου σε μια deluxe έκδοση. Μέσα θα υπάρχουν σε ζωντανές ηχογραφήσεις και σπάνιο υλικό.

H Rhino Records θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση του «Rocket to Russia», το τρίτο άλμπουμ των Ramones. Μέσα θα υπάρχουν δύο διαφορετικά mix του άλμπουμ και  ακυκλοφόρητο υλικό.

Μια πρώτη έκδοση του Needles And Pins, μια εναλλακτική του «It’s a Long Way Back to Germany» (τραγουδάει ο Dee Dee), ένα ραδιόφωνο promo του Joey Ramone και το Why Is It Always That Way? και το Ramona να τραγουδισμένα με διαφορετικούς στίχους.

Και δεν τελειώνει εδώ: υπάρχει επίσης η ηχογράφηση (που δεν δημοσιεύθηκε ποτέ) της συναυλίας στο Apollo Centre της Γλασκώβης στις 19 Δεκεμβρίου του 1977.

Το δίσκο επιμελείται ο Seymour Stein (ιδρυτής της Sire Records), ο Jaan Uhelszki (συνιδρυτής του Creem Magazine) και ο μηχανικός ήχου της εποχής Ed Stasium.

Το «Rocket to Russia» είναι το τελευταίο άλμπουμ που ηχογραφήθηκε με την αρχική σύνδεση. Έχει ανέλθει στην 49η θέση του Billboard 200, ο δεύτερος καλύτερος που πέτυχε ποτέ από το συγκρότημα.

Τα singles Sheena Is a Punk Rocker, Rockway Beach και το Do You Wanna Dance, έχουν μπει στο Top 100 και είναι τα μόνα κομμάτια των Ramones που το έχουν καταφέρει.

Η νέα έκδοση του «Rocket to Russia» θα είναι διαθέσιμη από τις 24 Νοεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας