Η Ραμόνα Βλαντή βάζει το χειρότερο βαθμό στο στιλ της Έλενας Παπαρίζου και της Κατερίνας Στικούδη.

H πολύ αυστηρή κριτής του στιλ, αυθόρμητη στα λόγια της και δημοφιλής στο κοινό Ραμόνα Βλαντή κάθεται αυτήν την εβδομάδα στο «Πουφ», αποφασισμένη να τα πει και πάλι όλα έξω απ’ τα δόντια.

Έτσι, στο κάλεσμα του παρουσιαστή Λάμπρου Φισφή, η νικήτρια του περσινού «My Style Rocks» και style influencer, εξαντλεί την αυστηρότητά της πάνω στην Έλενα Παπαρίζου και στην Κατερίνα Στικούδη.

Επίσης αναγνωρίζει τη χάρη της Τάμτα και την κομψότητα της «φούστας του τσολιά» και αποκαλύπτει τι φοράει όταν κοιμάται και ποιο δύσκολο ελληνικό φαγητό είναι η σπεσιαλιτέ της.

Επίσης, από κεκτημένη ταχύτητα αρχίζει να βαθμολογεί ακόμη και τα καρτούν (ποια είναι η πιο καλοντυμένη ηρωίδα;), ενώ κάνει lip sync το τραγούδι της «μοδίστρας» Ρένας Βλαχοπούλου από την ταινία «Η Παριζιάνα».

Δείτε τώρα το 7ο επεισόδιο για τη δεύτερη σεζόν του «Πουφ»:

Το «Πουφ» είναι η πιο σύγχρονη εκπομπή στο ελληνικό ίντερνετ.

Ανεβαίνει κάθε Παρασκευή στο λογαριασμό της Cobalt Music στο YouTube, ένα από τα ελληνικά κανάλια της πλατφόρμας με τους περισσότερους συνδρομητές, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, και κάθε φορά ένας διαφορετικός καλεσμένος «εκτίθεται» με χιούμορ, εκπλήξεις και παιχνίδια, όπως ποτέ παλιότερα.

Η επιμέλεια και αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας