Η Ραλλία Χρηστίδου στα έδρανα της Βουλής.

Βουλεύτρια του ελληνικού κοινοβουλίου εκλέχθηκε η Ραλλία Χρηστίδου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εθνικών βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Β3 εκλογική περιφέρεια του Νοτίου Τομέα Αθηνών. Με τον ίδιο συνδυασμό είχε κατέβει στις ευρωεκλογές του Μαΐου, συγκεντρώνοντας τότε 62.371 σταυρούς στο ενιαίο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Η Ραλλία Χρηστίδου είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2011. Επιθυμώντας να δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή της στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν υποψήφια και στη λίστα της Β’ Αθηνών στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 σε μη εκλόγιμη θέση, στη θέση 22 επί συνόλω 48.

Με την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών να βρίσκεται στο 99,87%, η Ραλλία Χρηστίδου αποτελεί μία από τους 86 βουλευτές που εκλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή των Ελλήνων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rallia Christidou Official (@rallia_) στις

Αυτή τη στιγμή έχουν ενσωματαθεί οι σταυροί προτίμησης σε 1.122 από τα 1.125 εκλογικά τμήματα του Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, με την καλλιτέχνιδα να έχει αποσπάσει 19.509 ψήφους.

Η Ραλλία Χρηστίδου έχει ξεπεράσει σε σταυρούς στην εκλογική περιφέρειά της και αφήνει εκτός κοινοβουλίου σημαντικά πρόσωπα από την απερχόμενη κυβέρνηση, όπως ο Νίκος Ξυδάκης (πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού και Εξωτερικών), η Κατερίνα Παπακώστα (τέως Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη), ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος (Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. και τέως Υπουργός Τουρισμού) και ο Γιώργος Βασιλειάδης (τέως Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού).

Στη διαδρομή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, η Ραλλία Χρηστίδου έχει διακριθεί για την ευρύτητα του μουσικού ρεπερτορίου που υπηρετεί, τη μουσικότητα και την έκταση έκταση των ικανοτήτων της φωνής της καθώς και για τον επαγγελματισμό της, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες, ιδιαίτερες live εμφανίσεις και ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Επίσης είναι μέλος του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών Ε.Ν.Α.

Αφήστε το σχόλιό σας