«Αυτό Είναι Το Θέμα», τραγουδά η Ραλλία Χρηστίδου.

Η Ραλλία Χρηστίδου επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο single που θα γίνει «Θέμα».

Παράλληλα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός αλλάζει δισκογραφική στέγη και επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια για εκείνη. Η Ραλλία Χρηστίδου συνεργάζεται ξανά με τη Heaven Music, τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ΑΝΤ1, στην οποία έκανε τα πρώτα επιτυχημένα βήματα της καριέρας της και κυκλοφόρησε τρία ολοκληρωμένα προσωπικά άλμπουμ και μία ζωντανή ηχογράφηση:

Το «Με Το Βλέμμα Της Καρδιάς» το 2005, το «Ένα Χάδι Ζεστό» το 2007, το «Μόνο Μια Νύχτα Live» το 2008 και το «Έτοιμη» το 2009, στο οποίο συμπεριελήφθη το επιτυχημένο ντουέτο με τον Γιώργο Σαμπάνη στο «Μέρες Που Δε Σου ‘Πα Σ’ Αγαπώ».

Το νέο τραγούδι της Ραλλίας Χρηστίδου έχει τον τίτλο «Αυτό Είναι Το Θέμα».

Δες, εγώ έχω ζωή μονάχα αν εσύ
Κυλάς μες στο δικό μου αίμα
Τέρμα, σου λέω αυτό είν’ το θέμα

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Λεωνίδας Σώζος, το άτομο που έβαλε την υπογραφή του και στις δύο προηγούμενες κυκλοφορίες της Ραλλίας, το «Απόψε Ζήτα Μου Ό,τι Θες» και το «Ως Το Φεγγάρι Να Με Πας» που ξεχώρισαν.

To single «Αυτό Είναι Το Θέμα» έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση αναπτυγμένες συχνότητες της χώρας από τη Δευτέρα 28 Μαΐου, πριν κυκλοφορήσει επίσημα στις 4 Ιουνίου από τη Heaven Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας