Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Rag’n’Bone Man: Η τεράστια επιτυχία του «Human» στο ελληνικό airplay

Rag’n’Bone Man: Η τεράστια επιτυχία του «Human» στο ελληνικό airplay

-

Δες και αυτά

Τεράστια είναι η επιτυχία που σημειώνει στην Ελλάδα με το «Human» ο Rag’n’Bone Man, κρατώντας την πρωτιά επί σειρά εβδομάδων.

Ο Rag’n’Bone Man είναι ο καλλιτέχνης με το ντεμπούτο άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο κατά κόσμον Rory Graham έχει καταφέρει με το «Human» και τον ομότιτλο δίσκο του να κατακτήσει τα charts παγκοσμίως, καθώς εντοπίζεται στο Νο1 στην Αγγλία και σε άλλες 30 χώρες.

Το single έχει αγαπηθεί και από το ελληνικό κοινό, αφού βρίσκεται για 12 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού airplay, αλλά και για μεγάλο διάστημα στο Top 3 του iTunes.

Επιπλέον, ο Rag’n’Bone Man έχει φιλοξενηθεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά shows στον κόσμο, όπως το «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», «The Ellen Show» και τα BRIT Awards.

Ένα ακόμα τραγούδι που έχει ξεχωρίσει από την καινούρια, πρώτη δουλειά του που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο είναι το «Skin», το οποίο παρουσίασε ζωντανά στο BBC.

Σημείωση: Το “Human” ανέβηκε στην κορυφή του ελληνικού airplay κατά την 5η εβδομάδα του 2017 και παραμένει εκεί έως αυτή τη στιγμή, όπου οδεύουμε προς την ολοκλήρωση της 17ης εβδομάδας.

Δείτε επίσης:
Ο Rag’n’Bone Man στο συναρπαστικό video clip του «Skin»

Rag'n'Bone Man - Skin (Official Video) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας