Οι Rae Sremmurd φαίνεται ότι βρίσκονται κοντά στην υλοποίηση του τρίτου σκέλους του «SremmLife».

Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ένα έτος από το προηγούμενο project τους, οι Rae Sremmurd έκαναν γνωστή την προετοιμασία του «SremmLife 3».

Το hip hop δίδυμο απαρτίζεται από τους Slim Jxmii και Swae Lee, προερχόμενο το Tupelo του Mississipi. Η ονομασία τους πηγάζει από την επωνυμία του label που ανήκουν, του «EarDrummers» του παραγωγού Mike WiLL Made-It. Το ντεμπούτο τους στη δισκογραφία πραγματοποιήθηκε μόλις το 2015 με το άλμπουμ «SremmLife», πουλώντας πάνω από 1.000.000 αντίτυπα στις Η.Π.Α. για να πιστοποιηθεί ως πλατινένιο.

Τον Αύγουστο του 2016 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος τους από την EarDrummers και την Interscope / Universal, με τίτλο «SremmLife 2», για να τους εκτοξεύσει στο επίκεντρο της προσοχής όλου του πλανήτη. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο «Black Beatles» όπου συμμετείχε και ο Gucci Mane και την ανέλπιστη επιτυχία του.

Black Beatles in the city

Το «Black Beatles» ήταν το πρώτο single των Rae Sremmurd που κατέκτησε το Νο1 σε τρία διαφορετικά charts του Billboard και στην R&B κατάταξη του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ εμφανίστηκε στο Top 10 χωρών όπως η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Νέα Ζηλανδία κ.ά.

Το τραγούδι απέκτησε τεράστια δημοσιότητα χάρη στη σύνδεση με το περίφημο Mannequin Challenge, μία από τις πρόσφατες μανίες που κατέκλυσαν το διαδίκτυο, το οποίο ήθελε τους συμμετέχοντες (μεταξύ των εκατοντάδων χιλιάδων και διασημότητες) να στέκονται ακίνητοι και ανέκφραστοι σαν κούκλες μανεκέν. Το «Black Beatles» αποτέλεσε κατά κάποιον τρόπο το ανεπίσημο soundtrack του Mannequin Challenge, αφού έπαιζε ως υπόκρουση στα video που δημοσιεύονταν.

Προτού συμπληρωθεί ένας χρόνος, οι Rae Sremmurd ανακοινώνουν τη συνέχιση της σειράς «SremmLife» με το τρίτο άλμπουμ της. Κατά τη διάρκεια μίας πρόσφατης ζωντανής εμφάνισή τους, μάλιστα, παρουσίασαν για πρώτη φορά και δύο τραγούδια που θα μπορούσε να περιέχει το «SremmLife 3», το «Ballin» και το «So Crazy».

Ακούστε το «Black Beatles» παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας