Η μουσική που ηχογραφήθηκε από τους Radiohead κατά τη διάρκεια των session του Ok Computer κυκλοφορεί online: 18 μίνι-CD, με πολλές ώρες υλικού, συμπεριλαμβανομένων demos, εναλλακτικών εκδόσεων, τραγουδιών που έχουν απορριφθεί και πολλά άλλα.

Οι fan του γκρουπ, που έχουν ήδη αρχειοθετήσει το υλικό, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με μια έκδοση του Lift και τα σχέδια των Last Flowers, Nude και True Love Waits. Επιπλέον, σύμφωνα με ένα Google Doc που συντάχθηκε από τους χρήστες του Reddit, τα μίνι CD περιέχουν επίσης μερικές σόλο στιγμές από τον Thom Yorke, μια «έκδοση υπνοδωματίου» του Life in a Glasshouse, καθώς και διάφορα θέματα που γράφτηκαν για τις ταινίες του James Bond.

Το OKNOTOK, η εκτεταμένη έκδοση του Ok Computer που κυκλοφόρησε για να γιορτάσει 20 χρόνια κυκλοφορίας του δίσκου, ήταν ήδη γεμάτη από demo και σπανιότητες των Radiohead, αλλά δεν είχε καμία σχέση με το υλικό που κυκλοφορεί στο internet τις τελευταίες ώρες. Επειδή η ανάκτηση του υλικού είναι παράνομη (δεν θα βρείτε συνδέσμους εδώ), αλλά κανείς δεν ξέρει αν αυτή η διαρροή αναγκάσει τους Radiohead να κυκλοφορήσουν τα πάντα επίσημα.

Αφήστε το σχόλιό σας