Οι μουσικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν καταρτίσει τα προγράμματά τους και ανακοινώνουν τα άτομα που θα αναλάβουν τη «βαριά» πρωινή ζώνη!

Μπορεί στον τηλεοπτικό χώρο ως δυνατότερη ζώνη να θεωρείται η λεγόμενη «prime time» (20:00 – 23:00) και όλοι οι σταθμοί να πασχίζουν να «ρίξουν» ότι καλύτερο διαθέτουν στη φαρέτρα τους, όμως στο ραδιόφωνο όλα αυτά γίνονται το πρωί.

Από το πρώτο φως κιόλας της ημέρας, στις 6 το ξημέρωμα, μέχρι τις 10 πρωί παρελαύνουν στον αέρα των fm τα ισχυρότερα «χαρτιά» της κάθε συχνότητας.

Η προηγούμενη χρονιά έφερε πολλές ανακατατάξεις στα ραδιοφωνικά «πρωινάδικα» και οι εκπλήξεις δε φαίνεται να λείπουν ούτε αυτή τη σεζόν.

Το πρόγραμμα των περισσότερων μουσικών σταθμών έχει καταρτιστεί και στην πρωινή ζώνη θα ακούμε τους παρακάτω:

Στο Sfera 102.2 συνεχίζουν ως έχει οι Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ράνια Κωστάκη και Γιώργος Λιανός στη ζώνη 6:00 – 10:00.

(Δεν περνά φυσικά απαρατήρητη η απουσία της Μαριάντας Πιερίδης από το βραδινό ωράριο. Υποθέτουμε λόγω των υποχρεώσεών της στο «Posidonio».)

Στο Mad 106.2 παραμένει το «The Mappes Show» με τους Νίκο Ράπτη και Βαγγέλη Γιαννόπουλο από τις 7:00 μέχρι τις 10:00.

Από τη συχνότητα των 89.8 από όπου εκπέμπει ο Δρόμος fm έχουν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, απολυθεί ο Βαγγέλης Περρής με την Έλενα Παπαβασιλείου και αναμένεται η ανακοίνωση των νέων ονομάτων που θα αναλάβουν δράση το πρωί Άκης Αναστασιάδης και Ελένη Καρποντίνη αναλαμβάνουν δράση καθημερινά 7:00 – 10:00.

Στο Love Radio 97.5 θα ακούμε κάθε πρωί 7 με 10 ένα γνωστό ραδιοφωνικό δίδυμο, τους Δημήτρη Ψεματίκα και Κατερίνα Αθανασίου (με παρουσία σε Λάμψη και Galaxy).

Ακούνητος φυσικά ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και το «Breakfast στα fm» από τον Athens Deejay 95.2 στις 7 -10.

Από τον αέρα του ανανεωμένου – soft Easy 97.2, του πρώην ραδιοφώνου του Ant1, θα μας κρατούν και φέτος συντροφιά η Νάντια Μπουλέ και ο Άρης Καβατζίκης, πάντα στη ζώνη 6 – 10.

Και μιας περί του media group του Παραδείσου Αμαρουσίου ο λόγος, η συνεργασία του Νίκου Παπαδάκη με τον όμιλο έληξε και έτσι πίσω από τα μικρόφωνα του Ρυθμού 94.9 θα συνεχίζει να βρίσκεται η Κατερίνα Ζαρίφη με νέο παρτενέρ όμως τον ηθοποιό Ευθύμη Ζησάκη.

Από τον Galaxy 92 θα ακούμε κάθε πρωί 8 – 12 τη Βάσω Δούκα.

Στον Εν Λευκώ 88.7 συνεχίζουν 8 με 10 οι «Laternative» Παναγιώτης Μένεγος και Σταύρος Διοσκουρίδης.

Θεόφιλος Δoυμάνης από τις 7 και μαζί με τη Δήμητρα Τριανταφυλλίδου από τις 8 μέχρι τις 10 στο Δίεση 101.3.

Ο Freedom 88.9 από τον περασμένο Ιουλίου και μέχρι τον Οκτώβριο(;) – κανείς δε ξέρει πότε – βρίσκεται χωρίς ραδιοφωνικούς παραγωγούς στα στούντιό του.

Τέλος, στον Λάμψη 92.3 οι αλλαγές πέρυσι ήταν σαρωτικές. Νέος διευθυντής του σταθμού ανέλαβε ο Μάκης Πουνέντης και μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη και τη Μαρία Μπεκατώρου συνέχισαν τις πρωινές εκπομπές που είχαν αγαπηθεί από το κοινό από την προηγούμενη παρουσία τους στο Ρυθμό. Στη νέα σεζόν που ανατέλλει οι δύο Μαρίες αποχωρούν και τη θέση τους στο πλάι του Μάκη Πουνέντη παίρνουν οι παρουσιάστριες Ελένη Τσολάκη και Μαρία Φραγκάκη, με την τελευταία να προέρχεται από τον Sfera. Η εκπομπή τους θα ξεκινά στις 6:45 και θα τελειώνει στις 10:00.

Εάν υπάρξει κάποια άλλη ενημέρωση / αλλαγή / νέα προσθήκη το άρθρο θα ανανεώνεται για ένα προσεχές μικρό διάστημα.

Τελευταία ενημέρωση:  Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Κεντρική φωτογραφία: Να μη ξεχνάμε την επιτακτική ανάγκη επαναλειτουργίας της κρατικής ραδιοφωνίας με την ιστορία 68 χρόνων που τη συνοδεύει και την τεράστια πολιτιστική συνεισφορά της. Έστω από οποιοδήποτε δημόσιο φορέα, είτε αυτός λέγεται ΕΡΤ Α.Ε. είτε ΝΕΡΙΤ Α.Ε. κ.ο.κ., αρκεί να συνεχίσει με τον προγενέστερο χαρακτήρα της αναλλοίωτο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας