Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στη Καλιφόρνια ο ηθοποιός Robin Williams. Ήταν 63 ετών με την αστνομία για την ώρα να κάνει λόγο πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο Robin που μας κράτησε παρέα από όταν ήμασταν μικρόι με τις ταινίες του και είχε γίνει σε πολλές περιπτώσεις μια πραγματική πηγή έμπνευσης στη συλλογική φαντασία, όπως παίζοντας τον ρόλο του του καθηγητή John Keating στο «Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών», πραγματικός δάσκαλος της ζωής.

Γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου του 1951 στο Σικάγο και μεταξύ άλλων έπαιξε στο: «Καλημέρα Βιετνάμ», «Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών», «Ο βασιλιάς της μοναξιάς» , «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ» κ.α. . Μάλιστα, η ερμηνεία του στην τελευταία είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου το 1998, ενώ οι άλλες τρεις ταινίες του χάρισαν απλά την υποψηφιότητα (για α’ ανδρικού ρόλου).

Εδώ και πολλά χρόνια αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ και τον περασμένο μήνα εισήχθη ξανά -μετά από οκτώ χρόνια- σε κλινική αποτοξίνωσης.

«Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί. Πάλευε με μια σοβαρή μορφή κατάθλιψης το τελευταίο διάστημα. Είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια», ανέφερε μέσω ανακοίνωσης του ο μάνατζερ του.

Όλο το Χόλιγουντ είναι συγκλονισμένο από την είδηση ​​του θαάντου και πολλά είναι τα μηνύματα συμπάθειας και εκτίμησης από πολλούς φίλους και συναδέλφους. Ο Steven Spielberg έγραψε:

«Ο Robin ήταν μια λάμψη έμπνευσης και χιούμορ και το γέλιο μας ήταν ο κεραυνός που τον κράτησε ζωντανό. Ήταν ένας φίλος και δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φύγει»

Ακόμα και ο Ντάνι ντε Βίτο, δεν μπορεί να βρει τις κατάλληλες λέξεις:

«Πολύ λυπηρό να σκεφτώ τι έχει συμβεί. Δύσκολο να μιλήσ. Δύωσκολο να πω. Μπορώ να σκεφτώ μόνο για το πώς θα ήταν ωραίο να είμαι μαζί του. Είμαι συντετριμμένος, αυτή η είδηση ​​έσπασε την καρδιά μου »

«Δεν μπορώ να πιστέψω την είδηση ​​για τον Ρόμπιν Γουίλιαμς. Αυτός ο έδωσε τόσα πολλά σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Είμαι συντετριμμένη.»

«Τι θλιβερή ημέρα. Σοκαριστική η απώλεια του Robin Wiliams. Ένα λαμπρό ταλέντο και ένας ευγενικός άνθρωπος. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη»

Αντίο Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Αφήστε το σχόλιό σας