Ένα καινούργιο τραγούδι που σίγουρα κανείς δεν περίμενε, από το πρώτο του κιόλας άκουσμα, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τιτλοφορείται “Lento” και είναι συνεργασία της Thalia με τους Gente De Zona.

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά και το αποτέλεσμα, όπως θα το ακούσετε παρακάτω, είναι εξαιρετικό και η πρώτη “επαφή” που είχε το κοινό με το συγκεκριμένο τραγούδι έγινε την Πέμπτη στην εκπομπή “El Gordo y la flaca” στην πόλη που γεννήθηκε η Thalia, το Μεξικό, σε πρώτη μετάδοση.

 

Βλέπουμε την ίδια πιο όμορφη από ποτέ στο video clip αυτής της παγκόσμιας κυκλοφορίας και τους δύο Κουβανούς, να την πλαισιώνουν ακριβώς όπως πρέπει σε ένα απόλυτο μουσικό πάρτι που λαμβάνει χώρα σε μία πανέμορφη παραλία.

Το “Lento” είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί η μεξικάνα σταρ για το 2018, ενώ πριν υπήρξε το “No Me Acuerdo” ένα ντουέτο με τη Nati Nattasha, που ξεπέρασε τα 450εκ προβολές κι έγινε τεράστια επιτυχία. Το “Lento” θα συμπεριληφθεί  στο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει -ίσως- μέσα στο Νοέμβριο και έχει τίτλο “Valiente”.

Από την άλλη οι Gente De Zona κυκλοφορούν αρκετά συχνά τραγούδια με διάφορους τραγουδιστές και για το 2018 είναι τα εξής; Το “Noche sin dia” με τους τενέρους Il Volo, το “La vida me cambio” με την Diana Fuentes και το “Stop me from falling” με την Kylie Minogue!

Η Thalia αυτό το διάστημα προετοιμάζει το νέο της δίσκο που θα περιέχει από όσα έχει αποκαλύψει πολλές νέες επιτυχίες και πολλές συνεργασίες. Επίσης ασχολείται με τη νέα της κολεξιόν από ρούχα, αλλά και καλλυντικά!

Αφήστε το σχόλιό σας