Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε τρία άτομα. Ο καθένας τους έχει γράψει την δικιά του ιστορία στην Trance μουσική.
Και για να δείτε πόσο καλοί είμαστε εμείς εδώ στο Hit Channel, θα σας δώσουμε και μερικές πληροφορίες για αυτούς (κοιτάξτε κάτω από την εικόνα). (Δεν είναι πάντως ο Άθως, ο Πόρθος και ο Άραμις)

 

75929_10151313887137844_33332892_n

 

Ο πρώτος (από αριστερά) κατάγεται από το Rotterdam της Ολλανδίας. Είναι DJ και παραγωγός. Στο φετινό Dj Mag-Top 100 κατέκτησε την #22 θέση. Μερικές διάσημες παραγωγές του είναι: Fire και Check It Out. Επίσης έχει κάνει πολλά remix σε πολύ γνωστά κομμάτια, με μεγάλη απήχηση.

Με τον δεύτερο, έχουμε να κάνουμε με ένα ζωντανό θρύλο της Trance! Κατάγεται και αυτός από την Ολλανδία. Είναι 44 χρονών. Κατέχει την #2 θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Τώρα, σε ποια απ’ όλες τις παραγωγές του να αναφερθούμε… Θα αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές: Elements of Life, Love Comes Again και Traffic.

Τέλος, ο DJ και παραγωγός που απεικονίζεται στα δεξιά της φωτογραφίας είναι και αυτός που κατέχει την #1 θέση στο Top100 για το 2013. Έχει κυκλοφορήσει πάρα πολλά singles, που ως δια μαγείας τα περισσότερα από αυτά γίνονται επιτυχίες. Είναι ομοεθνής με τους δύο προηγούμενους και συγκεκριμένα από το Leiden. Είναι 36 ετών. Μερικά από τα παγκόσμια hits του είναι: In And Out Of LoveFeels So Good και Not Giving Up On Love.

Περιμένουμε τις απαντήσεις σας με comment!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ferry Corsten , Tijs Michiel Wervest (Tiesto) & AVB (Armin Van Buuren) !

    O prwtos trance , o tritos trance kai o 2os ksekinise me trance kai simera den prepei oute o idios na xerei ti pezei :p

    Kerdizoume tipota ??

  2. Η σωστή απάντηση είναι: Ferry Corsten (Αριστερά), Tiesto (Κέντρο), Armin van Buuren (Δεξιά). Μπράβο στα παιδιά που τους βρήκαν! ;)

Αφήστε το σχόλιό σας