Οι Pussycat Dolls θα επιστρέψουν στο μουσικό προσκήνιο για μία σειρά εμφανίσεων, επιφυλάσσοντας ίσως και καινούρια τραγούδια.

Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι οι Pussycat Dolls επανασυνδέονται, εφτά χρόνια μετά τη διάλυσή τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μία τεράστια φήμη που υποστήριξε ότι γυναικείο συγκρότημα της δεκαετίας του 2000 σχεδιάζει να συναντηθεί ξανά, έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο. Αυτό το σενάριο, κάνει το γύρο του ίντερνετ τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, αλλά αυτή τη φορά υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες.

Μία νέα ιστοσελίδα με την ονομασία PCDreunion.com και ένας λογαριασμός στο Instagram με το όνομα χρήστη @PussycatDolls έκαναν πρόσφατα εμφάνιση στον παγκόσμιο ιστό και από ό,τι φαίνεται ότι δεν έχουν δημιουργηθεί ούτε από θαυμαστές ούτε από επιτήδειους.

Αντιθέτως, ο δημιουργός των Pussycat Dolls, ο Robin Anton, ακολουθεί το συγκεκριμένο λογαριασμό στο Instaram, σε ένα σημάδι για την επιβεβαίωση μιας επικείμενης επανένωσης.

Πριν λίγες ημέρες, μία πηγή σχολίασε στη βρετανική «Sun»: «Η συζήτηση ότι τα κορίτσια θα επιστρέψουν μαζί διαδίδεται εδώ και μερικά χρόνια και βρήκαν τελικά χρόνο που τις βολεύει όλες. Δεν έχουν αποφασίσει αν πρόκειται για ολοκληρωμένη περιοδεία ή για λίγες εμφανίσεις, αλλά είναι ενθουσιασμένες που θα βγουν εκεί έξω ξανά μαζί.»

Οι προσωπικές και εσωτερικές διαμάχες θα μείνουν στην άκρη για χάρη της επανένωσης των Pussycat Dolls: «Τα κορίτσια νιώθουν ότι είναι ο σωστός χρόνος να αφήσουν τα πράγματα να ξεπεραστούν και να αφήσουν τις διαφορές που είχαν πίσω τους και να γιορτάσουν τα σπουδαία τραγούδια που δημιούργησαν.»

Υπάρχει ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουν καινούρια τραγούδια; «Εκτός από τις παλιές μελωδίες τους ελπίζουν να χαρίσουν στο κοινό νέα μουσική», συμπληρώνει η πηγή. Το συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει μόνο δύο άλμπουμ, τα «PCD» (2005) και «Doll Domination» (2008).

Η Nicole Scherzinger, η Carmit Bachar, η Ashley Roberts, η Jessica Sutta, η Melody Thornton, η Kaya Jones και η Kimberly Wyatt επιστρέφουν! Είστε έτοιμοι;

Αφήστε το σχόλιό σας