ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΟΛΑ - ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ venerdì 18 maggio 2012 - 10:46

Το Public Cafe υποδέχθηκε τη «Λόλα» του Κωστή Μαραβέγια!

Το Public Café  στο Σύνταγμα υποδέχθηκε την Τετάρτη 16 Μαΐου τον αγαπημένο δημιουργό Κωστή Μαραβέγια ο οποίος παρουσίασε τη «Λόλα», την ιστορία της οποίας  κατέγραψε σε ένα βιβλίο 104 σελίδων και ένα CD 11 τραγουδιών που κυκλοφορούν σε μια ειδική έκδοση από την EMI και τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Για τη νέα δουλειά του καλλιτέχνη μίλησαν η συγγραφέας Χίλντα Παπαδημητρίου και ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός του ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 Δημήτρης Βραχνός, ενώ η ηθοποιός Θεοδώρα Τζήμου διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο.

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στο κοινό για το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα, ερμήνευσε, παρέα με τους συνεργάτες μουσικούς του, κομμάτια από τη «ΛΟΛΑ» και στο τέλος της εκδήλωσης υπέγραψε αντίτυπα για όλους όσοι βρέθηκαν εκεί ειδικά για αυτή τη βραδιά μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2.

Τα καταστήματα Public (www.public.gr) διαθέτουν το πιο ενημερωμένο τμήμα μουσικής και στηρίζουν τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες δημιουργώντας άκρως ενδιαφέρουσες μουσικές συναντήσεις για τους επισκέπτες τους!

πηγή: Δελτίο τύπου.

Αφήστε το σχόλιό σας