«Ψέμα Στο Ψέμα»: Κυκλοφορεί ο τελευταίος δίσκος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο τελευταίος δίσκος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Ψέμα Στο Ψέμα». Και έτσι θα θέλαμε να ήταν. Ό,τι συνέβη από την ημέρα που ακούσαμε για πρώτη φορά τα καινούργια τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μέχρι την ημέρα της κυκλοφορίας τους να ήταν ένα ψέμα.

Αλλά αυτός είναι ο Λαυρέντης. Δημιουργικός. Ροκ. Αστείρευτος. Γεμάτος εκπλήξεις. Γεμάτος ταλέντο. Γεμάτος φιλία και φίλους. Και αυτός είναι και ο τελευταίος του δίσκος. Ίδιος με τον Λαυρέντη και αυτός.

Και είναι το δώρο που άφησε για να προσφερθεί τώρα σε όλους μας.

10 καινούργια τραγούδια και η προσωπική ματιά του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο «Ο Κυρ Παντελής» του Πάνου Τζαβέλα.

Σε αυτά τα 10 καινούργια τραγούδια ο Λαυρέντης μαζεύει την παρέα

Ο Θανάσης Γκαϋφίλλιας έρχεται από την Κομοτηνή και φέρνει δύο τραγούδια του, το ένα σε στίχους του Αντώνη Παπαϊωάννου, που ανοίγουν και κλείνουν το δίσκο.

Όπως μοιράστηκαν τη σκηνή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τη χρονιά που πέρασε, έτσι και το «Κι Όλο Σερφάρω» το τραγούδι του Θανάση Γκαϋφίλλια που ανοίγει το δίσκο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας το μοιράζεται με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Ο Πόλυς Κυριάκου πετάει από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα και φτιάχνουν ένα τραγούδι με τον Λαυρέντη.

Ο Γιάννης Προεαστάκης από την εποχή του «Σε Στιλ Να Μην Ξεχνιόμαστε» ξανασυναντάει τον Λαυρέντη και μοιράζονται ουσιαστικά αυτόν το δίσκο. Πέντε τραγούδια, τα τρία από αυτά μαζί με την Κέλλυ Σταμουλάκη.

Και η παρέα σε αυτά τα τραγούδια μεγαλώνει κι άλλο

Η Μιρέλα Πάχου και ο Πασχάλης Τσαρούχας βάζουν φωνή και ψυχή και τραγουδούν μαζί με τον Λαυρέντη από ένα τραγούδι ο καθένας. Ο Γιάννης Κυφωνίδης γράφει τους στίχους και ο Μίλτος Πασχαλίδης κλείνει την παρέα των ερμηνευτών και φίλων που συμμετέχουν.

Το δίσκο συμπληρώνει στιχουργικά και ένας ακόμα μεγάλος απών και πάντα παρών. Και ίσως να είναι αυτό το μεγαλύτερο δώρο που μας αφήνει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Η τελευταία του δισκογραφική συνάντηση με τον Μάνο Ελευθερίου.

Το «Ψέμα Στο Ψέμα» είναι ο τελευταίος δίσκος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Και αυτό θα μπορούσε να είναι αυτό που λέμε δελτίο τύπου από μόνο του.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal Music την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου με τη Real News και θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του στα φυσικά και τα ψηφιακά καταστήματα.

Το tracklist του δίσκου «Ψέμα Στο Ψέμα»

1. Κι Όλο Σερφάρω (με τον Νίκο Πορτοκάλογλου)
2. Για Πες Μου Τι Γίνεται (με τη Μιρέλα Πάχου)
3. Κόντρα
4. Η Βέρα
5. Σοκολατοποιείον
6. Οι Τρύπες
7. Το Σημάδι
8. Γιατρέ Μου
9. Κυρ Παντελής
10. Ψέμα Στο Ψέμα
11. Στον Γυμνό Σου Τον Ώμο

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Must Read

Δες και αυτά