Ανησυχεί τους θαυμαστές της Avril Lavigne που αποκαλύπτει πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Τρεις μήνες μετά τις φήμες πως χωρίζει με τον Chad Kroeger μετά από μόλις ένα χρόνο γάμου, η τραγουδίστρια του «Hello Kitty» ομολόγησε πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τη φύση τους.

Έχοντας να κάνει δημόσια εμφάνιση από τον Σεπτέμβριο, η Avril Lavigne αποκάλυψε στο Twitter κατά τη διάρκεια συζήτησης με follower της στο @AvrilMusicChart , πως δεν είναι καλά στην υγεία της, χωρίς να πει λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας της.

«Νιώθω άσχημα που όλο αυτό το διάστημα δεν κατάφερα να εξηγήσω στους θαυμαστές μου τους λόγους της εξαφάνισης μου. Δεν είμαι στα καλά μου. Αντιμετωπίζω προβλήματα υγείας. Προσευχηθείτε για μένα».

Μετά από αυτό οι fans της έχουν κατακλύσει το Twitter με το hashtag την #GetWellSoonAvril και #PrayForAvril.Κάτι που της άρεσε και το έδειξε με ευχαριστώντας τους με ένα απλό τιτίβισμα…


Ένας εκπρόσωπος της τραγουδίστρια επιβεβαίωσε στο Billbord την αυθεντικότητα της συζήτησης. Όσο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν υπάρχουν πληροφορίες. Υπήρξαν εικασίες ότι Avril ήταν έγκυος, αλλά η είδηση διαψεύστηκε.

Όσο για το αν παραμένει ακόμη παντρεμένη με τον 39χρονο Chad Kroeger ;

Η ίδια τα διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας πως όλα είναι καλά μεταξύ τους

Αφήστε το σχόλιό σας