Η Αμαρυλλίς τραγουδά μία ακυκλοφόρητη δημιουργία του Παντελή Παντελίδη και μόνο το teaser έχει προκαλέσει ντελίριο.

Πρώτη φορά ένα teaser έχει τόση επιτυχία, κάτι που προμηνύει πως όταν το τραγούδι κυκλοφορήσει, θα γράψει ιστορία και θα «σπάσει» πολλά ρεκόρ.

Ήδη έχει σπάσει αυτό των teasers videos στην Ελλάδα, παρότι έχει κυκλοφορήσει λίγα 24ωρα. Ο λόγος για το νέο video clip της Αμαρυλλίς με τίτλο «Θα Ζω». Μία δημιουργία του Παντελή Παντελίδη που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία και ο κόσμος την περιμένει αγωνιωδώς.

Το teaser δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στο κανάλι του Παντελή Παντελίδη και ήδη βρίσκεται στα πέντε δημοφιλέστερα βίντεο του YouTube. Νούμερο 5 στις τάσεις, λοιπόν, και περισσότερες από 100.000 προβολές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Το νέο τραγούδι με τίτλο «Θα Ζω» κυκλοφορεί μαζί με το video clip την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο προσωπικό κανάλι του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη στο YouTube, ενώ θα είναι θα διαθέσιμο στις ψηφιακές υπηρεσίες μουσικής τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Είναι η πρώτη φορά που τραγούδι του Παντελή Παντελίδη θα ακουστεί με άλλη φωνή εκτός από τη δική του από τότε που έφυγε. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Σε μία εποχή που η ζήτηση των τραγουδιών του ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη, ο ίδιος επέλεξε να εμπιστευτεί τις δημιουργίες του σε καλλιτέχνες που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, με κύριο γνώμονα το συναίσθημα έτσι όπως πάντα εκείνος λειτουργούσε. Μέσα σε αυτούς ήταν και η Αμαρυλλίς.

Διαβάστε ακόμα: Η Αμαρυλλίς τραγουδά Παντελή Παντελίδη
και το «Θα Ζω» αποκαλύπτεται (backstage)

Αμαρυλλίς - Παντελής Παντελίδης - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας