Πρώτες πληροφορίες για το Αssassin’s Creed III στο Wii U

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,989ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
852ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Αssassin's Creed III
Αssassin’s Creed III

To Wii U controller σε “σύνδεση” με τον Animus.

Tο περιοδικό Nintendo Gamer δημοσίευσε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το Assassin’s Creed 3 για το Wii U, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθεί το καινοτόμο tablet controller της κονσόλας.

Η οθόνη αφής του εν λόγω controller θα λειτουργεί σαν ένας σύνδεσμος με τον Animus, προσφέροντας έναν μόνιμο χάρτη για την καθοδήγηση του παίκτη. Επίσης, σε αυτή θα εμφανίζονται οι καταχωρήσεις της βάσης δεδομένων του Animus, χωρίς να διακόπτεται έτσι η δράση στην κυρίως οθόνη.

Αυτός ο συνεχής σύνδεσμος σημαίνει ακόμα πως ο παίκτης θα μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε βιογραφίες χαρακτήρων και διάφορες άλλες σχετικές πληροφορίες, οι οποίες κανονικά θα βρίσκονταν σε υποκατηγορίες διαφόρων μενού στο κυρίως παιχνίδι.
Ακόμα πιο ουσιαστική θα είναι η παρέμβαση στο gameplay, αφού υπάρχει η προοπτική της επιλογής όπλου μέσω της touchscreen. Κάτι τέτοιο θα κάνει τις διάφορες αλλαγές όπως για παράδειγμα από δύο όπλα σε ένα, υπόθεση ενός απλού αγγίγματος. Επίσης η οθόνη του tablet controller θα παρέχει μια εναλλακτική προοπτική για την Eagle Vision, με το επιταχυνσιόμετρο της συσκευής να υλοποιεί τον έλεγχο της κάμερας.

Το Assassin’s Creed III θα εκτυλίσσεται στην Αμερικανική Επανάσταση στα τέλη του 18ου αιώνα, ενώ ο ήρωάς μας αυτή τη φορά ονομάζεται Connor. Πρόκειται για ένα παιδί ενός Βρετανού στρατιώτη και μιας ιθαγενούς γυναίκας, ενώ το πραγματικό του όνομα είναι Ratohnhaké:ton.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου 2012 για PS3 και Xbox 360. Αργότερα θα ακολουθήσει και η έκδοση για το PC και Wii U.

Πηγή:gameworld

Αφήστε το σχόλιό σας