Στην Ελλάδα θα βρεθεί η πρωταγωνίστρια του κινηματογραφικού φιλμ «Ciao Amore… Dalida», η Ιταλίδα Sveva Alviti.

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Ciao Amore… Dalida» θα ανοίξει φέτος το 18ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας στη μεγάλη πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών την Πέμπτη 23 Μαρτίου, παρουσία της σκηνοθέτιδας Liza Azuelos και της πρωταγωνίστριας Sveva Alviti.

Την επόμενη μέρα, την Παρασκευή 24 Μαρτίου, η κινηματογραφική εταιρεία Rosebud.21 και το Club «Shamone» διοργανώνουν Disco Party, αφιερωμένο στη Dalida, την απόλυτη ντίβα των 70’s και 80’s!

Καρδιά του πάρτι θα είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας Sveva Alviti, το πανέμορφο μοντέλο από την Ιταλία που μετά από μία δεκαετία στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης, κατακτάει τον κινηματογράφο.

Λίγα λόγια για την ταινία

Το «Ciao Amore… Dalida» χαρακτηρίστηκε ως η «ταινία – γεγονός» της χρονιάς από το «Paris Match».

Η μεγάλη κυρία της ευρωπαϊκής μουσικής έρχεται στη μεγάλη οθόνη για να ξεδιπλώσει την εκρηκτική ιστορία της ζωής της, που ήταν γεμάτη επιτυχία, δόξα και αποθέωση, αλλά και τραγικές στιγμές, στην πορεία της 30χρονης καριέρας της.

Από τη γέννησή της στο Κάιρο το 1933 ως την πρώτη συναυλία της στο θέατρο Olympia στο Παρίσι το 1956, από το γάμο της με τον Lucien Morisse μέχρι το απόγειο της ντίσκο σκηνής, από το αποκαλυπτικό της ταξίδι στην Ινδία μέχρι τη διεθνή επιτυχία του «Gigi L’ Amoroso».

Παρά τον τραγικό της θάνατο, το αστέρι και το απίστευτο ταλέντο της Δαλιδά, της μεγάλης ντίβας της ευρωπαϊκής μουσικής, συνεχίζει να λάμπει μέχρι και σήμερα. Η ομώνυμη ταινία που εξιστορεί την ταραχώδη ζωή της, είναι ένα συγκινητικό, τραγικό πορτρέτο μιας συναισθηματικά περίπλοκης κι αντισυμβατικής γυναίκας που έζησε σε μια συμβατική εποχή, μιας γυναίκας που γεννήθηκε για να γίνει σταρ.

30 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Rosebud.21.

Δείτε επίσης: Το κινηματογραφικό πορτρέτο
της ντίβας Dalida έχει δικό του soundtrack

Sveva Alviti - Dalida (movie film 2017) - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας