Κάντε έρωτα στο  φετινό Ultra Music Festival με προφυλακτικά Avicii

O Avicii θα ξεκινήσει ένα pop-up κατάστημα στο φετινό Ultra Music Festival, το οποίο θα διαθέτει προϊόντα με την επωνυμία Avicii, συμπεριλαμβανομένων της T-shirts, τσάντες, σαγιονάρες και … προφυλακτικά.

Για άλλη μια φορά αφήνει το στίγμα του ονόματός του στο Miami, μετά τα επώνυμα φορτηγά παγωτού το 2012 και το ξενοδοχείο με το όνομά του το 2013, ο Σουηδός παραγωγός φαίνεται να είναι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, δίνοντας ακόμη και στους μεγαλύτερους θαυμαστές του την ευκαιρία να κάνουν έρωτα με την προστασία του προστασία.

Η Madonna στο studio ετοιμάζει συνεργασία με τον Avicii

Ο μάνατζερ του Ash Pournouri ήξερε κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει, προκειμένου να συνεχίσει να μεγαλώνει μέσα στην ηλεκτρονική μουσική.

«Εμείς δεν πάρουμε τους εαυτούς μας πολύ σοβαρά. Υπάρχει τόσο πολύς θόρυβος στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Εάν θέλεις να αναπτυχθείς και να δημιουργήσεις κάτι που πρέπει να είσαι διαφορετικός

Είναι σίγουρα διαφορετικός και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ορδές των fans του Avicii θα προσπαθήσουν να πάρουν στα χέρια τους τα προϊόντα. Πριν βάλουν τα χέρια τους σε κάτι άλλο …

Αφήστε το σχόλιό σας