Όχι δεν είναι ψέμα!

Δυστυχώς, δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα, η είδηση είναι αληθινή . Η Kylie Jenner ανακοίνωσε το «DJ ντεμπούτο» της, που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας στις 29 Μαΐου.

Η νεότερη αδερφή από την ομάδα των reality TV stars ακολουθεί τα βήματα της διάσημης κληρονόμου Paris Hilton και είναι μια μαύρη στιγμή για την dance μουσική (χειρότερη και από όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι).

Η Kylie διακριτικά έκανε την πρώτη εμφάνιση σαν  DJ κατά τη διάρκεια του φετινού Coachella, όπου φέρεται να «παίξει μουσική» στο πάρτι του PAPER magazine (αν και δεν είμαστε σίγουροι αν όντως το έκανε ή απλά ήταν σαν γλάστρα (το πιθανότερο) πίσω από τα decks φορώντας τ’ ακουστικά). Έχει ανεβάσει και την παρακάτω φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου φεστιβάλ.

kyliedjdjdj

Όπως και να χει το θέμα, το Foxtail nightclub στο Λας Βέγκας έχει ανακοινώσει στο twitter πως θα φιλοξενήσει την πρώτη είσοδο της Kylie Jenner στον κόσμο των DJ αργότερα μέσα στο μήνα και εμείς σας διαβεβαιώνουμε για ένα πράγμα. Δεν υπάρχει σωτηρία.

IMG_2365

Αφήστε το σχόλιό σας