Αρχική People Prodigy: Τελικά ο Keith μπορεί να μην αυτοκτόνησε

Prodigy: Τελικά ο Keith μπορεί να μην αυτοκτόνησε

-

Δες και αυτά

Ο τραγουδιστής των Prodigy είχε καταναλώσει, αλκοόλ, κοκαΐνη και κωδεΐνη πριν πεθάνει.

Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που ο θρυλικός frontman των Prodigy, Keith Flint βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Essex. Ο τραγουδιστής βρέθηκε απαγχονισμένος και όλα έδειχναν πως ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του, όμως ίσως να μην είναι έτσι. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή τα στοιχεία δεν είναι αρκετά για να πει πως αυτοκτόνησε ενώ πριν είχε καταναλώσει αδιευκρίνιστες ποσότητες κοκαΐνης, αλκοόλ και κωδεΐνης.

Η ιατροδικαστής, Caroline Beasley-Murray, δήλωσε πως ο θάνατος του Keith μπορεί να προέκυψε από ένα λάθος.

«Δεν θα μάθουμε ποτέ ακριβώς τι συνέβη στο μυαλό του εκείνη την ημέρα. Συμπέρανα αυτοκτονία. Για να το καταγράψω αυτό θα έπρεπε να διαπιστώσω την ισορροπία των πιθανοτήτων ότι σχημάτισε την ιδέα και προέβη σε σκόπιμες ενέργειες γνωρίζοντας ότι μπορούν να προκαλέσουν τον θάνατό του. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις περιστάσεις δεν βρίσκω ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να το αποδεικνύουν».

Μετά τον θάνατο του Keith, οι Prodigy μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα καλούν όσους πάσχουν από κατάθλιψη και εθισμό να ζητήσουν βοήθεια.

«Το χρονικό διάστημα μετά από την απώλεια του Keef ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Αν δίνεις μάχη με την κατάθλιψη, τον εθισμό ή έχεις αυτοκτονικές τάσεις μην παλεύεις μόνος σου».

Αφήστε το σχόλιό σας