Μία φλογερή συνύπαρξη με τη Shakira περιλαμβάνει στο νέο του άλμπουμ ο Prince Royce.

Η Shakira συνεχίζει να μας παρασύρει σε λάτιν ρυθμούς με τις μουσικές συνεργασίες που πραγματοποιεί.

Αυτήν την περίοδο, η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει κατακτήσει τα charts των λατινικών χωρών αλλά και πολλών άλλων με το «Chantaje», μία φλογερή συνύπαρξη με το συμπατριώτη της Maluma, η οποία δίνει πρόγευση της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς της.

Προηγουμένως, η «Shak» είχε συμβάλει στο «La Bicicleta» του επίσης ομοεθνή της και βραβευμένου με Grammy, του διάσημου Carlos Vives.

Ακούστε τη συνεργασία
της Shakira με τον Maluma στο «Chantaje»

Παραμένοντας ανοιχτή σε προτάσεις που τη φέρνουν κοντά στις ρίζες της, η Shakira συμμετέχει στο καινούριο άλμπουμ του Prince Royce που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Αμερικανός με δομινικανές καταβολές τραγουδιστής έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με διάσημα ονόματα όπως η Jennifer Lopez και ο Pitbull στο «Back It Up», η Selena Gomez στο «Already Missing You» και ο Snoop Dogg στο «Stuck On A Feeling».

Στον πέμπτο δίσκο του με γενικό τίτλο «Five» που είναι διαθέσιμος από τις 24 Φεβρουαρίου από τη Sony Music Latin, ο 28χρονος Prince Royce υποδέχεται μεταξύ άλλων τον Chris Brown, αλλά και τη Shakira, περί ης ο λόγος.

Το ντουέτο που φέρνει για πρώτη φορά κοντά τους δύο συγκεκριμένους τραγουδιστές είναι ένα φλογερό ισπανόφωνο τραγούδι σε bachata στιλ με τον τίτλο «Deja Vu» που μιλά για τις επαναλαμβανόμενες αδιέξοδες ιστορίες αγάπης.

Αφήστε το σχόλιό σας