Προς πώληση θα τεθεί ένας μεγάλος αριθμός από τα προσωπικά αντικείμενα του Prince.

Έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια από τον θάνατο του Prince κι από ότι φαίνεται η αγορά ετοιμάζεται να κατακλυστεί με προϊόντα που θα φέρουν το όνομά του.

Μετά την απώλειά του, στις 21 Απριλίου 2016, πολλοί ήταν αυτοί που εμφανίστηκαν ως νόμιμοι κληρονόμοι του διεκδικώντας μερίδιο από την περιουσία του.

Τώρα, η εταιρεία που διαχειρίζεται την περιουσία του Prince σκοπεύει να προσφέρει όλα τα αντικείμενα του pop star στους θαυμαστές του:

Από τα απομνημονεύματά του και τις ακυκλοφόρητες μουσικές του μέχρι τα ρούχα, τις κούπες, τους δίσκους και ίσως και ένα θεματικό ξενοδοχείο.

Τα απομνημονεύματα θα κυκλοφορήσουν από την εταιρεία Spiegel & Grau, θα βασιστούν σε πενήντα χειρόγραφες σελίδες και θα συμπληρωθούν με φωτογραφίες και διάφορα αναμνηστικά, ενώ λέγεται ότι υπάρχουν έως και χίλια ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων σχολιάζουν με αρνητικά σχόλια την ορμητικότητα με την οποία οι διαχειριστές της περιουσίας του Prince θέλουν να πολλαπλασιάσουν την αξία του ονόματος του με προσωπικό όφελος.

Οι υπεύθυνοι, που έχουν την ευθύνη να αποφασίσουν το τι θα πουλήσουν, λένε ότι θα χρησιμοποιήσουν την ορθή τους κρίση για να φανταστούν τι θα ήθελε να δει ο Prince στα ράφια προς πώληση και τι θα προτιμούσε να κρατήσει για τον ίδιο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας