Ένα μέρος από το πολύτιμο ακυκλοφόρητο υλικό του Prince θα συμπεριληφθεί σε ένα νέο δίσκο.

Ένα νέο άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια του Prince αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σε μία σύντομη συνέντευξη που έδωσε στο «Variety» ο πρώην μάνατζερ της Lady Gaga, Troy Carter, του οποίου η εταιρεία Atom Factory επιβλέπει την περιουσία του Prince, δήλωσε:

«Την περασμένη εβδομάδα η κυκλοφορία του “Nothing Compares 2 U”  ήταν το πρώτο κομμάτι της μουσικής που προέκυψε από τη συνεργασία μας με τους διαχειριστές της περιουσίας του Prince και τώρα εργαζόμαστε για μία κυκλοφορία το φθινόπωρο με ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ.»

Η είδηση ​​συνέπεσε με την επέτειο δύο χρόνων από το θάνατο του «Πρίγκιπα», στις 21 Απριλίου, καθώς και με την κυκλοφορία του προαναφερθέντος «Nothing Compares 2 U», το οποίο συνδυάστηκε με ένα μουσικό βίντεο που παρουσίασε αδημοσίευτο υλικό από το αρχείο.

Οι διαχειριστές της περιουσίας του Ρrince δημιούργησαν επίσης δύο νέες ιστοσελίδες για να τιμήσουν τη μνήμη του ασυναγώνιστου καλλιτέχνη.

Ο ένας ιστότοπος είναι μία εμβάθυνση στην προσωπική δισκογραφία του και «εξερευνά τι σημαίνει ο Prince, ατομικά και συλλογικά, για τους οπαδούς του». Η δεύτερη ιστοσελίδα ονομάζεται «Prince2me» και απευθύνεται στο κοινό του, καλώντας τον κόσμο να μοιραστεί τις αναμνήσεις του από εκείνον.

Σύμφωνα με τον Troy Carter, το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από τη Warner Bros. Records. Είναι η εταιρεία στην οποία ο Ρrince ξεκίνησε την καριέρα του και έγινε διάσημος, αλλά αργότερα άνοιξε μία μεγάλη νομική διαμάχη με αφορμή τον δημιουργικό έλεγχο της μουσικής του, έχοντας φτάσει στο σημείο να γράψει τη λέξη «σκλάβος» στο πρόσωπό του.

Το 1993 ίδρυσε το δικό του προσωπικό label που το βάφτισε NPG Records (New Power Generation Records).

Αφήστε το σχόλιό σας